Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a csaj egy ribi volt, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a csaj egy ribi volt, vagy en voltam valahogy bena? (Kalandos romantikus tortenet bovebben lent)

Figyelt kérdés

Videken elek Hévíznél. Idonkent ismerkedesnel elojon az, hogy jonnenek hozzam pl Budapestrol.

Viszont nagy csaladi hazban elunk ami tobb generacios es 28 evesen en is itt lakom.

3 hete volt egy csaj hevizen. Kivett maganak egy hotelt. Megtalalt instagramon ahol beszelgettunk es elvittem kirandulni a kornyekre plusz tapolca balaton + a furdo. Le is fekudtunk mar az elso nap a hotelben (ketszer is) (elotte csok) utana fogta a kezem setanak de erdekes modon nem engedte h megcsokoljam masnap mar. Csak fogta a kezem es mondta h edesem stb.

Mondtam h nekem ne mondjon ilyet meg ne fogja a kezem stb ha nem akar csókolózni mert ez nagyon fura. Megsertodott es azt mondta h a hotelben alszik egyedul. Mondom jo.

Masnap meg irt h lejart a foglalasa es szallast keres. atjott hozzank. Azt mondta h csak aludni szeretne de nagyon kihivoan kifesulte. Kicsipte kisminkelte magat valami fekete csipkes egyberuhat vett fel es abban fekudt le aludni.

En tartottam magam amit kert es nem piszkaltam de az ejszaka kozepen ugy fordultunk hogy teljesen osszemelegedtunk. Vad csokolozas lett belole. Levetkoztettem es egy nagyon intenziv de rovid kb 10 perces szex volt. Masnap viszont baratkent koszontunk el es hazament.

Na ez teny h lefektettuk h csak barat de a lany vissza akart jonni hozzam. Kivett szabadsagot es ma (tegnap) erkezett meg. Ezert irok hajnalok hajnalán.

Elotte lebeszeltuk hogy foglal inkabb hotelszobat ket fore aminek vallaltam h fizetem a felet utolag (ez vegul nem lett kifizetve a folytatasban ertheto miert) nem beszeltunk ugyan arrol viszont h a lany pontosan mit akar. Olyasmit irt h ne fekudjek ra legkozelebb annyira szorosan mert nyomta a testet stb meg valoban ugy koszontunk el hogy baratok maradunk. Ez tenyleg igy volt. Viszont baratkent nalam is aludhatott volna mivel akkor a szex nem zavarja a családomat.

Megjott en csokkal akartam koszonteni teljesen azzal szamoltam h ebbol szerelem lesz. Hat elhuzta az arcat...

Utana a furdonel megsimogattam a combjat a pihenoben de azt mondta "csak baratok vagyunk" most hevizen 40e ft egy hotelszoba (amit o nezett) ez 4 nap egy hosszu hetvegere 80 ezer ftot fizettem volna.

Megkerdeztem tole hogy most ennek mi ertelme volt ha egyreszt nalam ugyanolyan kenyelmes (teljesen felujitott lakas stb) masreszt nem szeretne tenyleg szeretkezni? Erre azt mondta nem gond aludjak akkor otthon majd vasarnap elmehetunk setalni.

Na erre gondoltam hogy most mi lehetett a terv.

Miert a hotelszoba. Es a masik ami furcsa hogy miert vasarnap akart setalni mintha a ma a holnap es a szombat nala foglalt lenne. Talalkozott massal esetleg velem fizettette volna a hotelt aztan ha hozzaerek az agyban elkuldott volna es mar talalkozott volna masnap massal? Bonyolult.

De a legfobb kerdes hogy mi a velemenyetek egy ilyen lanyrol aki elsore haromszor is szexel valakivel a masodik talalkozasnal

meg ugy csinal hirtelen mintha csak valami tanulocsoport tarsa lennék. De kozben fizessem a hotel felét. Vajon mi lett volna ha belemegyek? Kemeny szex egesz hetvegen vagy atveres lehuzas es balhe h ha mar ott voltam pl egy napot fizessem a felet foleg h ket fore lett foglalva es beregisztralta a nevem stb?

Nem tudom eldonteni nem ertem. De nekem mar eleve az gyanus ha fogja a kezem de a csóknál nem hogy ellok de ki is akadt. (Elso talalkozas masodik nap) fuggetlenul attol h egesz biztos nem volt budos a szam es nem voltam visszataszito.

Ki mit mond?

Mert a barataim szerint egyszeruen zarjam le azzal h ez egy kis ribi es ne foglalkozzak vele.

Szerintem meg lehet hogy nem akart annak tunni es esetleg a masodik napon csuszott volna be amolyan "veletlenul" a szex.

A harmadik verzio meg az h ez egy ordas nagy lehuzas lett volna es miutan elkuldott a szallodabol meg massal szexelt volna is ott talán mert azt lattam a telefonjan h valami masik helyi csavoval is beszelgetett de ez ertheto mert amikor jott hevizre elsonek akkor tobb emberrel felvehette a kapcsolatot.

2023. ápr. 21. 03:53
 51/105 anonim ***** válasza:
81%

"viszont azt mondod h engem dugott meg a csaj. Magadnál vagy? Hogy dug meg egy csaj egy fiút? Műbrokival?"

A te szinteden magyarázom el, talán megérted, mondjuk rá erre is hogy szleng, ahogy te mondtad.

(Bár persze nem megfelelő rá erre ez a kifejezés, és nyilván ott sem ahol te használtad, de ezen megsem lepődök)

Nem az dug, akinél a farok van,ennyit erről:)

2023. ápr. 21. 10:14
 52/105 anonim ***** válasza:
76%
Valószínűleg ő is látja, hogy mekkora bizarr ijesztő lúzer vagy, de meg nem akadt neki jobb. Ezért addig megtart. És valószínűleg büdös a szád.
2023. ápr. 21. 10:18
 53/105 anonim ***** válasza:
13%
Instas qrva !
2023. ápr. 21. 11:15
 54/105 A kérdező kommentje:

Hát gyerekek beszéltem vele. Elmondtam neki, hogy érzelmi szálak is fűznek most hozzá stb és nem akarok többet játszmázni el kellett mondanom, meg hogy rosszul esik az egész és sejtem mi van a háttérben. Kitértem arra is, hogy nagyon vártam, hogy jön, és nem akartam a drága szállodát, de azt gondoltam, hogy az ő kényelme és intimitása miatt szükséges ezért beleegyeztem stbstb, leírtam részletesen mindent, az érzéseimet, mindent kb 50 sorban ennyit válaszolt:

Ezt írta:

"A legnagyobb problémád mindig az, hogy irracionális féltékenységed van egy olyan személy iránt, aki nem a tiéd. Egyedül független és boldog nő vagyok, és te elég konfrontálódsz, ha nincs igazad Nem vagyok szerelmes senkibe és nagyon boldog vagyok, hogy egyedül lehetek"

"szép napot"

Kérdeztem mi a terv, annyit írt, hogy nincs terve, csak élvezi a napot és ennyi.

Meg, hogy "irritáló a hozzáállásod a dolgokhoz néha"

Aztán közvetlen ez után kitett egy érthetetlen videot ahol a kamerába néz és körbe mutat valami füves területet, ahol kérdeztem, hogy ez most esetleg nekem mutatja-e. Ez volt a válasz:

"senkinek nem szól. nem rólad szól amit csinálok. Nem akarod abbahagyni azt a gondolatot, hogy minden, ami velem történik, veled kapcsolatos?"

Ez nagyon jófej azután, hogy kivettem én is szabadságot, lebeszéltünk mindent, kitaláltam mindent, vártam rá, és gyakorlatilag otthagyott. megvezetett.

Erre csak annyit írtam, hogy egyszerűen csak nem értettem a videot.

Ezt meg el sem olvasta.

Szerintem ez ennyi volt gyerekek.

Azért erre az utolsóra írjátok már le mi a vélemény.

Biztos jön majd valami okos aki kitalálja, hogy én zaklatom, meg nem hagyom békén meg mittudomén. De ez nem igaz, ő építette ezt fel és most ő rombolja le. Én csak átélem. Meg őszíntén leírtam neki mit gondolok hátha az segít. Ennyi.

Kész.

2023. ápr. 21. 14:28
 55/105 A kérdező kommentje:
Másrészt ez az egész annyira profi meg az is, hogy annyira jól tudja most a hévíz/balatonfelvidéki hosszú hétvégéjét élvezni anélkül, hogy velem egy percet is foglalkozna, hogy szerintem nem én voltam sem az első, sem az utolsó ilyen aki belefutott. Óriási szerencse, hogy meg tudtam dugni, így legalább van a kezemben valami amit nem vehet tőlem el. Ennyi.
2023. ápr. 21. 14:30
 56/105 anonim ***** válasza:
89%

Mondtam már hogy ez egy tapasztalt nő aki élvezi az életet, azért mert lefeküdt veled nem jelenti azt hogy szerelmes stb.

Ahogy egy felhasználó írta itt, tulajdonképpen megvoltál neki és kész ennyi, neki ez egy jó este volt és ennyi, te látsz bele többet, csak kaland.

Ez egy tapasztalt felvilágosult nő, ezt nem lehet azzal megfogni hogy lefeküdtél vele, több kell

2023. ápr. 21. 14:31
 57/105 anonim ***** válasza:
100%
A nő hibbantnak tűnik (de ez a ribizés meg kombinálás számomra gyomorforgató), de pedig egy szerencsétlen lúzer vagy. Szóval a kérdésre a válasz: Igen, te biztos béna voltál.
2023. ápr. 21. 14:33
 58/105 A kérdező kommentje:
hát egyet kell értenem mindkét válasszal. Gondoltam érdekes lehet h beraktam mi lett a végeredmény. Az érdekes, hogy bár az lenne a várható, hogy kikövet instán meg letilt, de nem tette meg. Sőt még úgy ahogy viszonylag személyes válaszokat is adott.... dejó
2023. ápr. 21. 14:36
 59/105 A kérdező kommentje:
A probléma inkább az, hogy szerintem nincs konkurenciája. Nincs versenyben, mert kevés nőre tudok csak koncentrálni és nem tolom magam vég nélkül meg a magánéletemet idegeneknek a social médián. Néha kiteszek 1-2 tájképet, meg a tóról meg ilyenek, hobbifotózok és így találnak meg, de olyan nincs h mondjuk ilyen alekosz meg mittudomén kik vannak ilyen szinten mondom a magamét napi 10 videoban rajoskodva minden. Mert akkor lehet, hogy az ilyen nők egymást vernék, hogy dughassanak velem, így meg hát nincs érték. De mindenesetre én ebből kiszálltam. Megvolt a konkluzió. Instán lehet minőségi csajokkal ismerkedni, de lesz elvárás és konkurencia is. Ennyi. A cél meg valami trópusi sziget egy luxusvillában szóval nem fog megállni egy hévízi családnál több generációs házban kint mindentől távol egy visszafogott srác mellett.
2023. ápr. 21. 14:39
 60/105 A kérdező kommentje:
De most ebbe ne menjünk bele, várom még a szakértői válaszokat a csaj reakcióira. Ki mit mond erre?
2023. ápr. 21. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!