Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolatba bele fér hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatba bele fér hogy születésnapjára tortát süssek neki?

Figyelt kérdés
2 éve tart. Nem sűrűn találkozunk de mindig ír. Az utóbbi fél évben elég jó baráti viszonyban lettünk. Húsvétkor is át jött sütizni szexelni nem is akart,de aztán én akartam. Most pedig gondoltam sütnék neki egy tortát. Elfogadta a meghívásom. Ha szexelni hívom nem igen jön át de így filmezni,sütizni ,beszélgetni igen. Ez így rendben van? Másoknál ez hogy működik?
2023. ápr. 20. 18:43
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
63%

Mégis mit akarsz egyáltalán? Nem értem az egészet.

N

2023. ápr. 21. 10:16
 42/47 anonim ***** válasza:
53%

Money money money....

Nekem az a kapcsolat megfelel...

2023. ápr. 21. 10:32
 43/47 anonim ***** válasza:
73%
Hú te nagyon bele vagy esve ebbe a paliba. Miközben a pali dugni se akar már. Sztem ne süss neki, mert teljesen alárendeled magadat.
2023. ápr. 21. 11:46
 44/47 A kérdező kommentje:
Nem volt szó ilyenről hogy nem akar dugni csak kevesebb rà az igénye,intimitást,filmezést jobban előtérbe helyezi. Ennyi csak. Attól még szoktunk dugni is csak nem annyit. És nem rendelem alá magam egy torta miatt szerintem.Ha nem akarna tőlem semmit még dugni se akkor nem keresne soha meg nem is beszélgetnénk....örült hogy meghívtam tortázni . De már látom hogy más szexkapcsolatokba nem fér bele az ilyesmi.
2023. ápr. 21. 12:32
 45/47 anonim ***** válasza:
94%
22 es vagyok! A kérdés még mindig az,hogy SÜSSÖN E TORTÁT! Igen vagy nem a gyengébbek kedvéért! Kérdező ne vedd magadra ezeket,mert átlag magyarnak unalmas az élete,ha kék a szemed az a baj,ha barna akkor meg az. Nyilván,ha 2 éve tart, nálunk meg 4 valamiért mégis működik! Az,hogy ki miért nem akar többet vagy épp ha többet akar,magánügy! A kérdés még mindig nem ez volt. Ismeretlenül pláne nem látunk bele egymás életébe,de még ismerős alapon sem tudhatjuk mit érez,gondol a másik. Ha szerelmes,szerelmes ha nem nem. Ő bajuk vagy épp ellenkezőleg,nem bajuk! Nyilván nagyon fontos a szex akármilyen kapcsolatban,de nem minden. Ha csak valakivel a szex lenne jó,de emberileg nulla, nem figyelmes,nem támogat barátilag,nem férfias,nem lehet vele jókat beszélgetni,filmezni,sütizni,nagyon hamar megúnnám és lehet a kérdező is,mégha 10/10es is az ágyban valaki. Nem tárgyak vagyunk,emberek! Van,hogy több kedvem van a szexhez,vagy akár beszélni is róla,mint az életemben lévő férfinak,de van,hogy nekem van kedvem "csak úgy ellenni" neki meg több kedve a szexhez. Változó! A lényeg,hogy nekik/nekünk így jó! Az elfecsérelt idővel sem értek egyet,mert ahogy a kérdező is írja boldog,jólérzi magát! Nem akarok az ő nevében beszélni,csak a sajátoméban,hogy egyáltalán nem fecsérelt idő,mert a szex mellett NŐNEK ÉRZEM MAGAM,NEM EGY DARAB HÚSNAK! Magyarok átlagba használják a másikat,ezért tart itt a legtöbb kapcsolat,házasság,ahol most és ahogy itt olvasom! Szegényes az ilyen emberek élete! Nincs konkrét szabály,ki hányszor szexel egy ilyen "kapcsolatban". Plusz mindenhol azt hallom,jajj fiatal pipi,idősebb csávó biztos a pénz! Mind a ketten "sima, hétköznapi munkánk van". De sok fiatalabb pasi elgondolkozhatna,hogy hogy kell egy nővel bánni az ágyban és mellette az emberi oldalával! Talán megkapjuk azt a figyelmet,törődést,amit mástól nem! Hiába zörget valaki 20cm es fasszal,ha emberileg 0. Lehet sok embernek ez ismeretlen fogalom! Én szoktam kapni pl mikulásra is csokit,apróságot. Karácsonyra is. Pedig nem vagyunk már gyerekek,mégis jólesik egy apróság! Biztos a férfinak is jól esik a gesztus a tortával,ha meg nem,mert pl nem szereti,akkor na bumm.. szándék a fontos. Sokan összekeverik a szerepeket. Volt,hogy engem is visszautasított,mert faradt volt,összeveszett a főnökkel és kb fél óraja lett volna rám. Hiaba mondtam találkozzunk,nem annyit akart rám szakítani,hanem többet. Attól,hogy 10/11es vele a szex,ha olyan kedvem van,hogy magánéleti gondok jobban jólesik egy fagyizás,kajálás,beszélgetés. Nyilván,ha gyerek van ő az első! Ha egy férfi nem akar,sőt egy nő is,nem keresi a masikat! Se telón,se személyesen se sehogy! Lehet itt találgatni,hogy ezért meg azért,vagy igaz vagy nem. Ezt csak ők tudják! Sok szex kapcsolatba nem fér bele,csak a ki-be/ki-be. Addig is tart. Akár baratság extrákkal,akár kapcsolat,ha csak jól működő szex van,nagyon hamar kifullad,ha emberileg 0 ák vagyunk a másikkal! De ismeretlenül nagyon könnyű ítélkezni! Lehet a férfinek is lelke,a farkán kívül. Jóleshet odabújni,beszélgetni,amikor én alig várom,hogy rámasszak és lehet fordítva is! Aki nem érdekel emberileg nyilván nem sütögetek neki,akit meg nem érdeklek nyilván nem keres semmilyen formába. Utóirat kedves kérdező: a férfiak szertik a hasukat ;) meg az értelmes nőket,akivel lehet időt tölteni a szexen kívül is! Másokkal meg ne foglalkozz,csak ami neked/nektek jó! Felnőtt emberek eltudják dönteni mi a jó nekik! Ha meg benézik,hát istenem,látott már ilyet a világ. Legalább akkor tapasztalatot gyűjt! De akármi is van/lesz megbánni szerintem egy ilyet nem hiszem,hogy megfog/fogunk. Nem latok bele egy férfi agyba,nem is találgatok,de mivan ha a férfi érez többet?! Ahány ember annyi féle viselkedés! Jó tortázást! Aztán mozogjátok le a sok kalóriát! 😉🤣
2023. ápr. 21. 13:03
 46/47 anonim ***** válasza:
93%
Na lett torta végül? 😄
2023. ápr. 21. 15:00
 47/47 anonim ***** válasza:
93%
Süssél ha akarsz, de ismerkedj másokkal is. Ne pazarold erre a psira az idődet. Egyrészt jóval idősebb nálad, másrészt hetek óta nem találkoztatok, pedig a szomszédban lakik. Erre semennyi munka nem mentség.
2023. ápr. 21. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!