Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolatba bele fér hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatba bele fér hogy születésnapjára tortát süssek neki?

Figyelt kérdés
2 éve tart. Nem sűrűn találkozunk de mindig ír. Az utóbbi fél évben elég jó baráti viszonyban lettünk. Húsvétkor is át jött sütizni szexelni nem is akart,de aztán én akartam. Most pedig gondoltam sütnék neki egy tortát. Elfogadta a meghívásom. Ha szexelni hívom nem igen jön át de így filmezni,sütizni ,beszélgetni igen. Ez így rendben van? Másoknál ez hogy működik?
2023. ápr. 20. 18:43
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Sajnálom az ilyen beszűkült látókörű embereket. Nem használ engem. Tisztelettel bánik velem. Jobban mint a volt férjem. És sokmindent megbeszélünk,jó kapcsolatban vagyunk igaz hogy nem vagyunk egy pár de emberileg nagyon egymásra találtunk. Vonzó a személyisége,jókat tudunk beszélgetni,sokmindenben egy az érdeklődési körünk. Ha valami van mindig biztatjuk egymást,aggódunk egymásért ha betegek vagyunk vagy bármi. Tudom hogy ezek a dolgok ma már kihalóban vannak de mi kedveljük egymást emberileg . A szex háttérbe szorult de ez nem baj. Ezért "tartom". Mert emberileg értékes. Jó ember. Nem kell mindenkit csak haszon miatt "tartani".
2023. ápr. 20. 19:57
 22/47 anonim ***** válasza:
73%
1essel teljesen egyetértek!! És az utolsó hozzászólásoddal is kedves kérdező! :) Kérdésedre válaszolva: igen,nyugodtan süthetsz neki tortát! Köztünk "csak" 16 év van,de ugyan így vagyok vele,mint ahogy Te leírtad! Annyi különbbséggel,hogy nálunk heti 1x-2x minimum van szex. Mostanában heti-kéthetente,mert messzebb,többet dolgozik. Nem csak használásra van az ember,volt,hogy 50órát egyhuzamba együttvoltunk,abból 1-1óra szex volt,de a többi 48ban is EMBERILEG!!a lehető legjobban éreztem magam. Plusz énis süttem már neki :) ő is kis apróbb ajándékok szülinapomra,névnap csoki,virág,bonbon,stb.. sok sikert! :)!
2023. ápr. 20. 20:53
 23/47 anonim ***** válasza:
26%

Fene se sütbe dőzne olyannak aki csak a f.rkát teszi az egészbe meg zabálni tud nálam.

Mit nyújt ő?

2023. ápr. 20. 20:58
 24/47 A kérdező kommentje:
Na végre valaki átlátja a dolgot. Köszönöm:)
2023. ápr. 20. 20:59
 25/47 anonim ***** válasza:
94%
Igen , legyen torta mindenképp.
2023. ápr. 20. 21:05
 26/47 anonim ***** válasza:
0%
A pasik a sörnek is jobban örülnek..
2023. ápr. 20. 21:08
 27/47 anonim ***** válasza:
81%

De azon elgondolkodtál kérdező h ha minden szuper miért nincs köztetek elköteleződes vagy szerelem vagy normal kapcsolat?

Kút akartok becsapni? Magatoknak hazudtok.

2023. ápr. 20. 21:09
 28/47 A kérdező kommentje:

Nem gondolkodtam el mert megvan a miértje,van oka és ennyi. Nincs min elgondolkodni mert nem ez a lényeg.

Ez a pasi nem sörözik.

2023. ápr. 20. 21:39
 29/47 anonim ***** válasza:
75%

Kicsit fura, h a 44 éves pasi nem veti magát bele a kapcsolatba a 27 éves nővel. Az ilyeneknek pont a huszon éves korosztály az álma és a napi 12 óra se tartja vissza.

Én nem sütnék neki semmit. Szerintem te is érzed, h valami nem oké, nem hiába tetted fel itt a kérdést, ha olyan pattant lenne, simán megsütotted volna azt a tortát🤷‍♂️

2023. ápr. 20. 22:00
 30/47 A kérdező kommentje:
Simán meg is sütöm neki a tortát és nem érzem azt hogy valami nem oké. Hétvégére beszéltük meg. Csak érdekelt hogy más szexkapcsolatolban ez hogy van vagy van e egyálltalán.
2023. ápr. 20. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!