Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolatba ez még bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatba ez még bele fér vagy ez inkább már érzelmekre utal?

Figyelt kérdés

Eleinte a férfi csak jött és utána ment. Havi 1 alkalommal beszéltünk mikor a találkozó esedékes volt. Viszont az utobbi időben sokszor megölelget,megpuszilgat,magához ölel és így akar filmet nézni. Régen szóba sem jött filmezés.Homlokon puszil, sűrűbben ír hetente megkérdezi hogy vagyok stb....

Szerintetek ez még így oké vagy ez már utaljat valami féle mélyebb érzelmekre? Nem arról van szó hogy nem esik jól csak nem akarok félre értéseket.2 éve tart lassan.

2023. febr. 4. 19:06
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
85%
Nem feltétlen akar többet, lehet szimplán jólesik neki így.
2023. febr. 4. 19:09
 2/30 anonim ***** válasza:
80%
Elválik, ha többet szeretne előbb utóbb szól, ha nem szól, akkor ahogy az első írta, jólesik neki az emberi közelség.
2023. febr. 4. 19:14
 3/30 anonim ***** válasza:
92%
Figyu, a szexkapcsolat nem azt jelenti, hogy ingyen prostinak néz.
2023. febr. 4. 19:20
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha akart volna többet, kinyitotta volna a száját. Ehhez van kedve, ennyi. Ha kérdésed van, beszéld meg vele.
2023. febr. 4. 19:24
 5/30 anonim ***** válasza:
37%
Tehát az első két évben pontosan ugyanaz történt, mint egy prostinál, csak fizetés nélkül. Te is aztán sokra becsülöd magad😂
2023. febr. 4. 19:29
 6/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek,ha úgy érzem majd beszélek vele erről de lehet hogy tényleg csak így jó neki.Nekem is jó így igazából.

Utolsónak:mielőtt ítélkezel és cső látás módjára kommentelsz talán nem ártana kicsit gondolkoznod is vagy kérdezni mielőtt sértegetsz. Mindketten elváltunk,egyinkőnk sem kívánt egy párkapcsolatot de mivel emberek vagyunk így azért mégis csak kell valaki. Igen sokra becsülöm magam ettől a pasitól függetlenül az elért eredményeimért amiről te nem tudsz mert nem ismersz ezért nem kellene ítézkezned és pálcát törnöd 😀

2023. febr. 4. 19:37
 7/30 anonim ***** válasza:
32%
#6! Nem volt ebben a kérdésben annyi, hogy kérdezősködjek, vagy gondolkodjak róla. Elhiheted, nekem édes mindegy, hogy te mit csinálsz. Mondjuk az utolsó mondatod mindent elmond. Az "elért eredményednek" vajmi kevés köze van ahhoz, hogy nőként mennyire becsülöd meg magad. Te is érzed, hogy nagyon nincs rendben, különben nem bántott volna annyira a kommentem, amiben egyébként semmi ítélkezés nem volt, csak a szilárd tények. Ébredj fel, kislány! 2 év b@szás után olyan furának tartod, hogy a pasi adott egy puszit, vagy megkérdezte, hogy vagy, mintha a kezedet kérte volna meg. B+, ennél a sarki zöldségesem is többet tesz értem, pedig nem is használja a pin@mat. A párkapcsolat (amit nem akarsz) meg az ingyen prosti között azért vannak átmenetek.
2023. febr. 4. 19:52
 8/30 A kérdező kommentje:

Te egy tipikusan olyan ember vagy akinek van egy véleménye amit mindenáron úgy érzi hogy közölnie kell és aki csak annyit is látom azon túl nem. Ezért én nem fogok neked magyarázkodni.

Legjobbakat kívánom neked !

2023. febr. 4. 20:00
 9/30 anonim ***** válasza:
40%
Miért kéne magyarázkodnod? Egyáltalán nem kell. Igen, azt valóban nem látom, hogy tudja valaki ennyire lealacsonyítani magát, nem is szeretném soha megtudni. Köszi, neked is minden jót!
2023. febr. 4. 20:05
 10/30 A kérdező kommentje:

A volt férjem mellett lealacsonyítva éreztem magam mert amég én a kisbabánkat neveltem és a beteg apukáját gondoztam más nők társaságát élvezte.

A szóban forgó férfi tisztel engem,tiszteli bennem a nőt és az embert. Érdeklődik és kedves velem.Jó hozzám. És ez kölcsönös. Jobban tisztel mint a volt férjem és ő is ugyanezt gondolja a volt feleségével kapcsolatban. Azért mert te még nem láttál ilyet az nem jelenti hogy nincs is és hogy lealacsonyítom magam. Nem minden fekete és fehér ,nem úgy van ahogy te azt gondolod. Én boldog vagyok így ,nincs igényem többre,párkapcsolatra vagy ilyesmire. A kérdést azért tettem fel mert nem szeretnék bonyodalmat a pasival kapcsolatban.Ennyi az egész .

2023. febr. 4. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!