Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolatba ez még bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatba ez még bele fér vagy ez inkább már érzelmekre utal?

Figyelt kérdés

Eleinte a férfi csak jött és utána ment. Havi 1 alkalommal beszéltünk mikor a találkozó esedékes volt. Viszont az utobbi időben sokszor megölelget,megpuszilgat,magához ölel és így akar filmet nézni. Régen szóba sem jött filmezés.Homlokon puszil, sűrűbben ír hetente megkérdezi hogy vagyok stb....

Szerintetek ez még így oké vagy ez már utaljat valami féle mélyebb érzelmekre? Nem arról van szó hogy nem esik jól csak nem akarok félre értéseket.2 éve tart lassan.

2023. febr. 4. 19:06
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Van aki így látja, van aki úgy. Szerintem a kérdés nem arra irányult hogy megítéljék ezt a jellegű kapcsolatot. Köszönöm azoknak akik érdemben tudtak válaszolni.
2023. febr. 4. 21:42
 22/30 anonim ***** válasza:
79%

#14! Nem veszekedtem. Leírtam, hogy nekem az a normális emberi kapcsolat, amit most csinál, nincs különösebb jelentősége. Ami előtte volt, az volt durván gáz szerintem. Ez volt a válasz a kérdésére. Kérésére pedig hagyom már, én a 13.kommentem óta nem írtam. Aki utána írt és hasonló állásponton van, mint én, az nem én vagyok.

2023. febr. 4. 21:44
 23/30 A kérdező kommentje:
A kérdés még mindig nem azon alapszik hogy ki milyen állásponton van,vagy mit gondol rólam,ki mekkora prostinak néz enegem.
2023. febr. 4. 21:47
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Kerdező ilyen volt nekem is. Puszilgatott, ölelgetett, összebujtunk. A kezdetektől fogva. Aztan kesőbb kiderült, hogy voltak meg paran rajtam kivül. Eselyesen velük is hasonloan bant. De hogy erzelmei nem voltak felem, az biztos ezek utan.
2023. febr. 4. 22:44
 25/30 anonim ***** válasza:
65%
Mondhat akárki akármit, egy évekig tartó szex kapcsolat már nem csak a szexen alapszik. Nyilván vannak érzések, ha ez eddig kitart... Az elején, kvázi ismeretlenül még marha könnyű egy dugás után hátatfordítani és elsétálni. Ahogy telik az idő és a két fél egyre többet megtud egymásról, úgy bonyolodnak egyre inkább bele a dologba. Ilyen formán szerintem érdemes újra és újra felvázolni a határokat, ha nem akartok sérülni és/vagy valóban nem akartok ebbe belebonyolodni.
2023. febr. 5. 00:31
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy (bizonyos típusú) férfinél ezek az ölelgetős dolgok még nagyjából semmit se jelentenek. Sajnos saját tapasztalat. Utána úgy árul el, meg röhög ki, mintha sose ölelgetett volna.
2023. febr. 5. 10:00
 27/30 anonim ***** válasza:
62%

Dobta a másik "barátnője" és most hiányérzete van.

Vagy az aki dobta, extrább dolgokat is megtett neki, most tőled akarja azokat és úgy látja ezzel a viselkedéssel éri el a célját.

Volt munkatársam pont így viselkedett a nőivel, mint a te dugópajtid.

2023. febr. 5. 13:46
 28/30 A kérdező kommentje:
Azt mondta nincs más neki és sokat dolgozik nem is férne neki bele. Ha volt más elmondta. Nem hiszem hogy ez lehet a dologban .
2023. febr. 5. 14:21
 29/30 anonim ***** válasza:
82%
Szóval igazam volt: VOLT más neki, most meg nincs.
2023. febr. 5. 14:39
 30/30 A kérdező kommentje:
Az még nagyon régen volt a legelején és akkor nekem is volt más is.
2023. febr. 5. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!