Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolatba ez még bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatba ez még bele fér vagy ez inkább már érzelmekre utal?

Figyelt kérdés

Eleinte a férfi csak jött és utána ment. Havi 1 alkalommal beszéltünk mikor a találkozó esedékes volt. Viszont az utobbi időben sokszor megölelget,megpuszilgat,magához ölel és így akar filmet nézni. Régen szóba sem jött filmezés.Homlokon puszil, sűrűbben ír hetente megkérdezi hogy vagyok stb....

Szerintetek ez még így oké vagy ez már utaljat valami féle mélyebb érzelmekre? Nem arról van szó hogy nem esik jól csak nem akarok félre értéseket.2 éve tart lassan.

2023. febr. 4. 19:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%

Figyelj, te ezt írtad a kérdésedben: "Eleinte a férfi csak jött és utána ment. Havi 1 alkalommal beszéltünk mikor a találkozó esedékes volt." Utána meg meglepődtél azon, hogy MEGKÉRDEZI HOGY VAGY, puszit ad, filmet akar nézni. Vagyis ezek eddig NEM VOLTAK. "Jött és ment". Vagyis megdugott és ment a dolgára. "Havi egy alkalommal beszéltünk". Vagyis amikor muszáj volt a dugáshoz. Ne én legyek már hülye azért, mert azt értelmeztem, amit leírtál.

Igen, nekem is volt olyan kapcsolatom, ami nem volt párkapcsolatnak mondható, én se akartam. Előtte barátok voltunk, aztán ugy alakult, hogy szex is lett. Hát, a farkát levágtam volna, ha egy hónapban 1x szól hozzám, amikor épp dugna, aztán ürítés után megy tovább. Nyilván filmeztünk is mindig, voltak egyéb programok, puszilgatott is, beszélgettünk minden másról és természetesen érdekelte hogy vagyok, mert nem a guminője voltam, és ő se a vibrátorom. Most is van egy férfi, akivel teljesen SZEXMENTES, de érdekkapcsolatban vagyok. Hát, vele is többet kommunikálok, mint havi 1x, amikor muszáj, mert emberszámba vesszük egymást érdekkapcsolatban is.

Sajnálom, hogy a férjed mellett lealacsonyítva érezted magad, de az nem azt jelenti, hogy más mellett nem lesz ilyen, ki van pipálva. Pont fordítva. Ha azt szoktad meg, sokkal kevésbé veszed észre, ha újra semmibe vesznek, és nagy jelentőséget tulajdonítasz olyasminek, ami normális, ALAP.

2023. febr. 4. 20:39
 12/30 A kérdező kommentje:
Egész egyszerűen nem volt igény többre. Nem akartunk többet beszélgetni és többet találkozni sem mert elfoglaltak vagyunk más dolgokkal. Ezért furcsa hogy egy jó ideje már ilyen.
2023. febr. 4. 20:46
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Na, hát pont ezt nem értettem, ezen akadtál ki.

"a szóban forgó férfi tisztel engem,tiszteli bennem a nőt és az embert. Érdeklődik és kedves velem.Jó hozzám. És ez kölcsönös. Jobban tisztel mint a volt férjem és ő is ugyanezt gondolja a volt feleségével kapcsolatban." Hol? Miben nyilvánult meg ez a tisztelet??? A nulla kommunikációból, kizárólag a dugásból nem ezt gondolnám, de szerintem senki.

2023. febr. 4. 21:02
 14/30 anonim ***** válasza:
80%
Jaj ne veszekedjetek már! Mindketten éljetek úgy, ahogy szeretnétek. Puszi.
2023. febr. 4. 21:06
 15/30 A kérdező kommentje:

Az a 0 kommunikáció az elején volt. Nem most kezdett el közeledni felém hanem már jó ideje fokozatosan mindig. De mindegy hagyjuk már szerintem nem akarom regényeket írni.

Kitettem egy kérdést szeretném tudni hogy más hogy látja a !feltett kérdést!

2023. febr. 4. 21:07
 16/30 anonim ***** válasza:
79%
De miért nem beszéled meg vele?
2023. febr. 4. 21:10
 17/30 anonim ***** válasza:
60%
A prostinál nincsenek érzelmek, szexkapcsolatnál vannak, legfeljebb közös megegyezéssel korlátozzátok azokat, mert nem akarjátok teljesen szabadjára engedni a dolgot. Amit te csinálsz, az az hogy ingyen a rendelkezésére bocsátod a p-d, egy kis buksisimiért, de ezt már leírta valaki részletesen.
2023. febr. 4. 21:16
 18/30 anonim ***** válasza:
72%
Jaj, fejezzetek már be, ő akarja engedni a p-t neki, épp az, hogy nem akar többet, vagy tévedek kérdező mégiscsak? :D
2023. febr. 4. 21:18
 19/30 anonim ***** válasza:
59%
Jó, hát ha mindenáron prositsat játszik: akkor a srác szeretné, ha lenne az ingyen szolgáltatáshoz egy kis barátnő feeling is. Ennyit látnék bele, ha velem történne. Ha ennél többet akar, akkor majd jelzi.
2023. febr. 4. 21:27
 20/30 anonim ***** válasza:
46%
De miért vagy ilyen? Miért lenne prosti? Ha neki így jó, akkor hol van a probléma?
2023. febr. 4. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!