Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiléptem egy hosszú távú szexkapcsolatból. Miért mondta azt a pasi hogy jobbat érdemlek?
Mer' mit mondjon?
Azt, hogy szerelmes, vagy azt, hogy:
"Kösz a sok szexet, de többre nem kellesz!" és társai szöveget?
Örülj, hogy vége, majd jön olyan, akinek nem csak szexre leszel jó. :)
"Jó barátok is voltunk szóval egyàlltalàn nem egy olyan kapcsolat amilyennek gondoljátok de mindegy. Remélem valaki érdemben is hozzá szól majd aki a kérdésre válaszol."
Qrvara nem fontos, hogy barátok voltatok-e, egyszerűen többet nem szeretne tőled! Felfogtad végre?
Tessék egy erdemedben hozzaszolo választ kaptál, szívesen.
Làtam kevesen értik meg a lényegét egy egyszerű kérdésnek. Senki nem akart senkitől többet meg mást sem. Én keveseltem a szexet ,àllìtja hogy nincs senkije megmondanà volt már olyan nekem is és neki is.... csak az érdekel hogy mire gondolhatott ezzel a jobbat érdemlek mondattal de eddig csak a 8as válasz lehet jó esetleg.
Szóval ő rám írt,baráti veszélgetés volt majd egyszer csak feljőtt témába hogy keveset találkozunk. Kérdeztem hogy mi az oka de nem adott rá választ. Annyit mondott többször is hogy nincs senkije. A munkájának él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!