Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan zárjak le egy 2 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zárjak le egy 2 éves szexkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy sokszor játcmázik,furcsán viselkedik,nem mindig ìr vissza vagy nem mindig keres és egyre titkábban találkozunk. Jó ideje így megy. Voltak viták is ebből ,de nekem ez már több energiát nem ér. Hogy zárjam le? Nem akarom vele közöln,mert már nincs értelme. Mivel 2 éve tart elég nehéz kilépni ebből de nincs más út.
2023. febr. 6. 00:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Te Sanyi/Kriszti... nem akarom folytatni a szexkapcsolatot. Köszi, minden jót.
2023. febr. 6. 00:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Dobj neki egy smst, hogy részedről annak ami köztetek volt, vége, és ennyi. Mi olyan bonyolult rajta? Még csak nem is normális párkapcsolat, hogy emiatt külön találkozni kelljen.
2023. febr. 6. 01:14
 3/12 anonim ***** válasza:
26%
A következő aktus végén ráharapsz az anakondára.
2023. febr. 6. 03:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy volt már hogy írtam neki hogy vége aztán addig addig nem akarta megérteni amég csak folytattuk. Valamiért nehezen engedjük el ezt az egészet
2023. febr. 6. 08:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
4. Ha akarod, akkor ki tudsz belőle lépni. Csak el kéne döntened.
2023. febr. 6. 09:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem olyan kónnyű eldönteni mint leírni. Tudom hogy ez a legjobb ha lezárom. De a szívem mást súg. És tudom hogy ha bejelentem.neki megint akkor 2 kézzel kapkodni fog utánam és ezt már nem akarom. Ha nem szólok akkor meg lehet szemét vagyok de szerintem ez lehet a legjobb ha le akarom zárni.
2023. febr. 6. 10:33
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
De, könnyű. Csak te nem akarod, hogy vége legyen.
2023. febr. 6. 10:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Te többet szeretnél, ő meg nem akar elvesziteni egy biztos lyukat.

Tudomásul veszed ezeket a tényeket és szépen lemászol róla. Mert semmi jelentősége nincs az egésznek.

2023. febr. 6. 11:00
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Telszám és email csere, közösségi profilok törölve...le van koptatva.

Kapsz egy "ku_va" matricát tőle és élj boldogan más "botokon ugrálva"...

2023. febr. 6. 11:10
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem találkozol vele többet. Nem írsz, nem válaszolsz. Tiltod.

Dehogy akarod te befejezni.

2023. febr. 6. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!