Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok hülyeséget mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok hülyeséget mondani ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Én valamiért mindig mondok olyan ordas nagy baromságot vagy kérdezek valamit amitől nagyon meglepődik. Ilyenkor meg napokig stresszelek hogy de hülye voltam francnak mondtam ilyet. Meg hogy miért...

Valamiért ha olyannal vagyok aki nagyon tetszik és csinos, olyan kínos leszek. Pedig amúgy az elején teljesen elvagyunk hetekig csak dumálunk élőben is meg neten is és akkor elbaszom ilyen hülyeségekkel.

Most is ismerkedek egy lánnyal nagyon jól kijövünk és erre megkérdezem tőle, hogy "reménykedik-e, hogy később többek leszünk-e mint barátok" MIÉRT???? Tiszta hülye vagyok..

2023. ápr. 18. 08:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ismerkedéseknél nekem az szokott a bajom lenni hogy elnyom a másik. Csak magárol beszél mintha körülötte forogna csak a világ, engem alig hagynak szóhoz jutni is
2023. ápr. 18. 10:00
 12/19 A kérdező kommentje:
Nekem igazából csak ez a bajom hogy néha mondok vagy kérdezek hülyeségeket, de ettől eltekintve nem vészes. Volt egy pár barátnőm szóval nem menekülnek előlem a lányok:D
2023. ápr. 18. 10:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha többet iszok a kelleténél akkor előfordul .
2023. ápr. 18. 13:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Én nem hülyeségeket szoktam mondani, hanem inkább elnémulok. :) Ha látom, hogy nem vagyok szimpatikus a másiknak vagy nem vagyunk egy hullámhosszon vagy túl sokat beszél és engem nem kérdez semmiről, akkor szokott ilyen lenni. Ha azonban valahogy túljutunk egy ilyen hallgatásos holponton és látom, hogy mégis próbál rám figyelni, akkor teljesen normálisan tudok a továbbiakban beszélgetni.

Meg a hülyeségeken lehet ám röhögni is...

2023. ápr. 18. 13:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Előfordul mindenkivel. Izgulunk, zavarban vagyunk.

N

2023. ápr. 19. 08:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

14, én is elnémulok, de pl mikor feleségemmel elősször randiztunk, akkor is elnémultam, ne tudtam mit mondjak, de asszonykám megoldotta végigcsacsogta az egész randit végén pedig megállapította, hogy rég nem beszélgetett ilyen jót :D

Zsák a foltját, keress pletyizős csajt, amellett nem lesz gondod az elnémulásoddal

2023. ápr. 19. 08:24
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

16

Köszi, aranyos vagy, nő vagyok. :)

2023. ápr. 19. 08:42
 18/19 anonim ***** válasza:
16. Gondolta végre valaki nem szólt közbe . : D
2023. ápr. 19. 11:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Hidd el ő nem gondol ilyet, van, hogy 3 órán át beszél én meg csak igen, nem, vagy csak bólogatok és meg van róla győződve, hogy beszélgettünk :D

De nem baj, így szeretem

2023. ápr. 19. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!