Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok mit mondani ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok mit mondani ismerkedéskor, nem jut az eszembe semmi. Hogyan lesz így barátnőm?

Figyelt kérdés

Önbizalmam az lenne de sosem jut az eszembe semmi, nem tudok mit mondani így mindig elrontom az egészet.

Mit csináljak, mert így sosem lesz barátnőm?

2021. jún. 6. 00:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Véleménykérést, illetve helyzethez illő spontán témákat hozz fel.

Akinek van önbizalma, az pl

egy fesztiválon lazán el tud beszélgetni pl. a fellépő együttesekről:

"És ti melyiket várjátok? Ja, persze! Megvan az új albumuk eredetiben. Tényleg, nektek is? Ez jó, mert az emberek annyira nem vesznek már CD-t. És melyik a kedvenc számotok róla? Oh, az jó dal, bár nekem a kedvencem ez. Jó, pörgős, eszembe jut róla..."

Ez kell kb. a csajozáshoz.

2021. jún. 6. 00:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább az a kell a csajozáshoz, hogy KÉRDEZZ dolgokat tőle. Nehogy mán rázúdíts egy ilyen monológot. :))
2021. jún. 6. 00:18
 3/14 anonim ***** válasza:
16%
Csajozáshoz nem önbizalom kell. Ha jó nőt akarsz, akkor neked is nagyon jól kell kinézned. Ennyi. Ha megelégszel rondákkal is, akkor meg tökmindegy milyen van.
2021. jún. 6. 00:19
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

Ha az 1-es válaszomra céloztál, akkor az nem monológ, hanem egy olyan párbeszéd, amiből kihagytam a fiktív lányok válaszát.

A csajozáshoz ugyanis BESZÉLGETÉSRE van szükség. A kérdések és a témafelvetések vezetnek el a beszélgetéshez.

Na most, aki nem tud kommunikálni, az hátrányban van. Annak javaslom, hogy olvasson, bővítse a szókincsét, és legyen témája, továbbá kezdeményezzen beszélgetést a lányokkal. Hozzá kell szoknia a nőkkel való kommunikációhoz.

Tehát gyakorlás kell.

2021. jún. 6. 00:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

4

Értem, igazad van és jókat írtál.

2021. jún. 6. 00:32
 6/14 anonim ***** válasza:
22%

Nálam a "kínos csend" elkerülésére a Szupermódszer vált be. Eddig mindig, minden alkalommal működött, és mindig lett 2. randi utána, tehát hatásos a dolog.

A lényeg: tegyél fel valami totálisan zagyva, idióta kérdést neki hirtelen! Például: "Te! Szerinted tudnak táncolni az aszteroidák?" vagy "Te! Ha Józsinak vagy 5 almája, Pistinek pedig 8, akkor mi a francért nem fogják be a pofájukat és esznek?" és figyeld meg, miképpen válaszolnak rá!

Az én zagyva kérdésem az volt, hogy vajon mit csinál a Persil a folttal :) másfél órán keresztül témázgattunk utána!

2021. jún. 6. 02:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
#6, hát nem tudom, el tudom képzelni alacsonyan iskolázott nőknél ez működik, de magasan kvalifikáltaknál nehezen hiszem. Simán hülyének fog nézni. A rossz értelemben.
2021. jún. 6. 03:12
 8/14 anonim ***** válasza:
27%

Pedig működött, elhiheted. A dolog lényege nem az, hogy jó választ adjon a hülye kérdésre - nyilván nem lehet - hanem hogy kifürkészd a reakcióit, hogy áll hozzád úgy egyáltalán.

Egyébként pont az alacsonyan iskolázott nők azok akik őőőő-zni fognak, míg egy intelligensebb nő csípőből mond valami szellemes viszotnválaszt.

2021. jún. 6. 03:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

6

Nekem is nagyon erőltetettnek tűnik, nekem nagyon nem jönne be, de te vagy a szakértő. 🤣

2021. jún. 6. 03:23
 10/14 anonim ***** válasza:
33%

Hát, 9. válaszadó, akkor van egy olyan érzésem, hogy mi nem fogunk randizni :DDD

Egyébként ám ez nem jelenti azt, hogy a randevún mindig előjön a Szupermódszer, csak annyit írtam, hogy amikor használtam, akkor bevált :) szerencsére sok lánnyal hamar meglett a közös nevező, és nem kellett élni vele.

2021. jún. 6. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!