Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok hülyeséget mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok hülyeséget mondani ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Én valamiért mindig mondok olyan ordas nagy baromságot vagy kérdezek valamit amitől nagyon meglepődik. Ilyenkor meg napokig stresszelek hogy de hülye voltam francnak mondtam ilyet. Meg hogy miért...

Valamiért ha olyannal vagyok aki nagyon tetszik és csinos, olyan kínos leszek. Pedig amúgy az elején teljesen elvagyunk hetekig csak dumálunk élőben is meg neten is és akkor elbaszom ilyen hülyeségekkel.

Most is ismerkedek egy lánnyal nagyon jól kijövünk és erre megkérdezem tőle, hogy "reménykedik-e, hogy később többek leszünk-e mint barátok" MIÉRT???? Tiszta hülye vagyok..

2023. ápr. 18. 08:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
56%
Nem igazán.
2023. ápr. 18. 08:55
 2/19 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk még nem mondta le a randit, mééég xd
2023. ápr. 18. 08:55
 3/19 A kérdező kommentje:
Csak ez olyan gáz, hogy csak egy ilyen miatt lehet nem jönnénk össze. Mindenki szokott mondani hülyeségeket.. amit később megbán.
2023. ápr. 18. 08:57
 4/19 anonim ***** válasza:
Milyen hülyeségeket mondtál?
2023. ápr. 18. 08:58
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem jellemző, inkább beszéltetem a másik felett.
2023. ápr. 18. 09:13
 6/19 anonim ***** válasza:
82%

Hülyeség lehet egy jó beszélgetés indítás is…

Párom pl ki nem állhatta a pc játékokat, de első randinkon ellaposodott a téma, úgy festett, hogy ennyi volt, nincs miről beszélgetnünk, hát elkezdtem neki szövegelni a Cod ról, olyan szinten, hogy rá is vettem, hogy jöjjön fel lanozni, ha utálja, akkor ennyi volt, ha megszerettetem vele, akkor lesz egy közös témánk és egy emlékezetes randija… hát ott tartunk, hogy 10éve házasok vagyunk.

2023. ápr. 18. 09:18
 7/19 anonim ***** válasza:

Önbizalomhiány talán. Mintha a szájába akarnád adni, amit hallani akarsz.

Ez a "szép emberrel nem tudok beszélni" meg annyira gáz. Pláne ha összejöttök, és elájulsz, ha találkozol valaki mással, aki felizgat.

2023. ápr. 18. 09:18
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem mindig, de volt már rá példa. Ha hirtelen kell reagálni valamire, néha kijön a számon olyan, aminek már a kimondása pillanatában tudom, hogy hülyeség - pl. mondta, hogy üzemorvosi vizsgálat lesz a munkahelyén, erre rákérdeztem, hogy csak azért kell bemennie a munkahelyére, vagy aznap lesz más dolga is... pedig mondta, hogy a hét azon napján be szokott járni dolgozni a munkahelyére, és azt is tudom, hogy az üzemorvosi vizsgálat nem egész napos teendő, de így kicsúszott... megmagyarázni nem tudom, miért :D.
2023. ápr. 18. 09:39
 9/19 anonim ***** válasza:
43%

Én azzal szívatom magam mikor a barátom társaságában vagyunk hogy pont akkor jön rám az aggodalom folyton hogy nemsokáig leszek már itt mert ugyis elhagy. Rezgő léces a kaocsolatunk.

Sőt még a családjánál is égettem má ilyennel magam.

És senki nem tud rá semmit mondani soha csak lesz egy csendszünet. A barátom meg persze soha nem véd meg hogy de mi aztán örökké együtt.

Folyamat kijön belolem ilyen helyzetekben ez

2023. ápr. 18. 09:41
 10/19 anonim ***** válasza:
*már
2023. ápr. 18. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!