Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondták, szerinted is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondták, szerinted is "mackós" vagyok? (kép)

Figyelt kérdés

Szerintem nem, de szeretném, ha őszintén elmondanád a véleményedet. Illetve mi az, amin szerinted változtatni kellene a külsőmmel kapcsolatosan?

Köszönöm. 49F 185cm/102kg

[link]

2023. ápr. 17. 23:12
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
78%

Látványhoz tartozó előítéletek?

Azokat irigy és ostoba emberek alkották meg, aki minimálisan értelmesebb az átlagnál, annak tudni kéne.

Semmilyen pozitív személyiségjegyet nem hordoz magában a zsíros, pocakos test.

Ellenben egy kidolgozott, sportos nagy valószínűséggel igen: kitartás, fegyelmezettség, egészségtudatosság

Én is nagyon sokat teszek a testemért nőként. Már én is megkaptam, hogy lehet, hogy nagyon jól nézek ki, és csábító a szexi testem és a mindig kicsípett külsőm, de kapcsolatra sokkal jobb választás egy husibb, szürkébb kinézetű, farmeros-pólós csaj, mert legalább annál nem kell rettegni, mikor lép le mással, hajlandó főzni, értelmesebb, odaadóbb stb.

Holott én is nagyon is tudok szeretni, és az, hogy sokat adok a külsőmre, nem állít meg abban, hogy tanuljak, tájékozódjak a világról és legyenek értelmes gondolataim, beszédtémáim, én is főzök és soha az életben nem csaltam meg senkit.

Hihetetlen, hogy egyesek annyira frusztráltak, hogy negatív tulajdonságokat képesek jó színben feltüntetni.

2023. ápr. 18. 13:23
 32/41 anonim ***** válasza:
63%
Mackó?? Tök átlagos. A férfiak nagyrésze sokkal elhízottabb. Inkább legyél, megbízható, kedves, jófej, rendes, vicces stb... mint egy tökéletes külsejű ember a fentiek nélkül.
2023. ápr. 18. 13:29
 33/41 anonim ***** válasza:
21%

" Inkább legyél, megbízható, kedves, jófej, rendes, vicces stb... mint egy tökéletes külsejű ember a fentiek nélkül."

Na, már megint... :D Valójában nincs vagy-vagy kapcsolat, bátran lehet valaki jó külsejű (tökéletes amúgy sincs) és mellé kedves, jófej, rendes, vicces.

2023. ápr. 18. 13:32
 34/41 anonim ***** válasza:
77%

Kérlek, hadd tanuljak még!😆😆😆

Nem is értem, miért fáj az neked, ha nekem vagy másnak az az első gondolat, amikor valaki túl nagy hangsúlyt helyez a külsőségekre, hogy nem lesz sok közös témánk, úgyhogy felejtős. Azért mert valaki nem tudja vagy nem akarja önmagát szexinek jellemezni, nem feltétlenül igénytelen. Ez egy vélemény, ahogyan a tiéd is. Nekem soha nem okozott frusztrációt, hogy a kidolgozott testű, kicsípett nők szürke, pólós farmeros csajnak tartanak.

2023. ápr. 18. 13:48
 35/41 anonim ***** válasza:
36%

34

Nekem nem fáj, hogy buta vagy.

2023. ápr. 18. 13:54
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

28-as!

27-es vagyok. Valamit félreértettél, én egy szóval nem állítottam, hogy a külső, kockahas, vagy bármi elég egy kapcsolatban. Viszont a kérdés a külsőre vonatkozott, azt kérdezte a kérdező, hogy a külsején mit változtasson. Azért tettem fel a képet, hogy lássa, valószínűleg kb így nézne ki, ha fogyna 15-20 kilót, aztán döntse el, hogy ez jobb, vagy nem jobb. Számít, hogy valaki macisnak látja, vagy nem. Egyébként meg nem vagyok jobb senkinél attól, hogy látszik a hasizmom.

2023. ápr. 18. 16:24
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
# Azt ne feledjük, hogy a 27-es' férfi kinézetében rengeteg munka van...
2023. ápr. 18. 19:13
 38/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valaki kérdezte, hogy zavar e, hogy mackósnak mondtak...nem zavar. Azért nem, mert nemrég még kövér voltam. De nem tudom pontosan, hogyan értelmezzem. Tudom, a tökéletestől messze állok, illetve gratulálok a 27-es kommentelő alakjához, tényleg jól néz ki. Bár kockahasam nem lesz, de annyira nem is akarok. Pár hónapja változtattam az életemen, az életmódomon. Már nem dolgozom annyit, már elkezdtem magammal is foglalkozni. Végre! Elkezdtem edzeni, mozogni, egészségesebben táplálkozom, több mint 10 kiló már lement, a külsőm is változott, szerintem. De visszajelzést (se pozitívat, se negatívat) nem kaptam. Csak egy mackósvagybazdmeget...ezért raktam fel a kérdést. Nyilván tovább folytatom, de nem azért, mert 20 évesnek akarok kinézni, hanem főleg magam miatt, az egészségem miatt és hogy ne érezzem magam gusztustalannak a tükör előtt. De persze a dícséret, az elismerés is jólesik mindenkinek, életkortól függetlenül, de ahhoz még tovább kell folytatnom. Szeretnék még 5-10 kg-ot leadni , illetve izomzatot erősíteni. Tényleg jól néz ki a 27-es, de nem ez a célom. De azt még mindíg nem tudom, hogy átlagos, vagy mackós vagyok, vagy még kövér? Legközelebb ezt a szavazásos módszert csinálom :)
2023. ápr. 18. 20:06
 39/41 anonim ***** válasza:

27-es vagyok.

Én is 100 kg felett voltam amikor elkezdtem sportolni egy hosszabb kihagyás után, meg figyeltem a táplálkozásra. Nekem a kalóri számolás jól bevált. Gratulálok az eddigi eredményedhez! Egyébként szerintem egyértelmű, hogy nem vagy kövér

2023. ápr. 18. 20:33
 40/41 anonim ***** válasza:
Kép nélkül megmondom, hogy legalább 10 kiló felesleged van. :D
2023. ápr. 18. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!