Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondták, szerinted is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondták, szerinted is "mackós" vagyok? (kép)

Figyelt kérdés

Szerintem nem, de szeretném, ha őszintén elmondanád a véleményedet. Illetve mi az, amin szerinted változtatni kellene a külsőmmel kapcsolatosan?

Köszönöm. 49F 185cm/102kg

[link]

2023. ápr. 17. 23:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az a mackós vagy a nagydarab. Apu az hájas malac.
2023. ápr. 18. 00:36
 12/41 anonim ***** válasza:
36%

Szia!

Őszintén, olyan szinten semmi izom nincs rajtad, hogy az már zavaró...

Nem tudom milyen munkát végzel? -De ,hogy még a karodon sincs egy csepp sem az furcsa.

Pedig egy arányos tested(van)- lenne ami jól szálkásítható...a korosztályod nagyjából ilyen vagy elhízott, de sokuknak jó izmos a karja.

Ha akarnád 50-éves korodra kitudnád pattintani' magad. N/48

2023. ápr. 18. 00:49
 13/41 anonim ***** válasza:
26%
Ez aputest, a mackós általában izmosabb, de némi zsír van rajta
2023. ápr. 18. 01:13
 14/41 anonim ***** válasza:
18%

A mackós nekem pont az, akin van izom rendesen. Széles váll, erős kar, izmos combok, plusz egy kis pocak.

Szerintem is izmosodnod kéne, az sokat javítana akkor is, ha nem (sokat) fogsz.

2023. ápr. 18. 02:25
 15/41 anonim ***** válasza:
33%
Kövèr vagy, de a te korodban már oly mindegy, szebb már nem leszel.
2023. ápr. 18. 03:27
 16/41 anonim ***** válasza:
97%
Sztm nincs vele gond. Az a kis felesleges ha zavar add le, de sztm jó.
2023. ápr. 18. 05:55
 17/41 anonim ***** válasza:
83%
Egy kis célirányos sport nem árt de 50 évesen ez megfelelő test amúgy.
2023. ápr. 18. 06:44
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Változtatni akkor kellene, ha te akarsz, mindegy mit mondtak, mert valaki szerint ez mackós, valaki szerint kövér, valaki szerint jó így. Látszik, hogy van rajtad túlsúly, de nem olyan durva. Én is 185 magas vagyok, 48 éves és 100 kg felett voltam, amikor elkezdtem sportolni, aztán a táplálkozásra is odafigyelni. Most 85kg körül vagyok, így talán mondható sportosnak a testalkatom.
2023. ápr. 18. 07:23
 19/41 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem átlagos vagy, így néz ki, aki nem sportol. Nem mackós, nem kövér. Csak nem izmos. De hányan sportolnak, hányan vannak kigyúrva, ugyan már. Nincs semmi baj veled így 40 felett.
2023. ápr. 18. 07:31
 20/41 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is rendben vagy. Látszik, hogy nem a tested formálása tölti ki a szabadidődet, de semmi vállalhatatlan nincs rajtad. Ha zavar bármi, akkor tegyél érte, ha meg jól érezd így magad, tuti, hogy fogsz találni valakit, akinek megfelelsz így.
2023. ápr. 18. 08:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!