Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lepjek tul azon, hogy regen nagyon ragaszkodtam minden ferfihez es ezaltal megalaztam sajat magam?
Mar egy jo beszelgetes utan, annyira ragaszkodtam mindenkihez hogy igy visszagondolva, szanalmas voltam es megalaztam magam.
Amikor a ferfiak azt mondtak nem akarnak beszelni mar velem, vagy meg sem mondtak csak nem irtak vissza en irogattam, konyorogtem, es meg ongyilkosaggal is fenyegetoztem mindegyiknel. Mindegyik letiltott, akkor csinaltam uj profilt es onnan irtam nekik. Mindegyik csak akkor lett vege, amikor mar onnan is letiltottak. Ezeket tettem.
Nem is ertem magam , a mostani enemmel soha nem tennek ilyet de sajnos az aki azokat tette az is en voltam. Annyira szegyellem magam ha azokra az idokre godnolok.
Tul maganyos voltam es orultem ha valaki hozzam szol. Olyan voltam mint egy elmebeteg, kozben meg csak naiv, es maganyos voltam akinek nem volt kihez szolnia ezert ragaszkodott mindenkihez. Vagy mas dolog van itt?
24L
Voltam én is hasonló helyzetben. Bár csak gondolatban.
Nem tettem bele végül időt. :-)
Tudtam hogy fent van a Tinderen és arra gondoltam hogy csinálok egy profilt amit tuti jobbra húz.
És akkor beszélgetés közben direkt olyan dolgokra utalok ami őt zavarja.
csak egy példa... megkérdezem hogy remélem nem nagyon mély a hangod (igen mély a hangja ahhoz képest hogy nő)
Meg ilyenek. Arra gondoltam hogy majd visszatalál hozzám mert rájön hogy nekem úgy is megfelelt.
Nem vagyunk egyformák.
Igen hülye vagyok.
Én is elkövettem ezt,bár zaklatni nem zaklattam őket.
Ugyanezért,a magány miatt és mert ha valaki nagyon megfog,akkor ő nagyon belemászik a gondolataimba.
De el kellett fogadnom,hogy nem kellek.
Ha nem vagyok elég jó,hiába kergetem őket,csak magammal szúrok ki..
Tudod mit mondok neked?
Inkább legyél büszke magadra. Miért? Mert egy hatalmas fejlődésen mentél keresztül. Mindenkinek vannak leckék, dolgok az életben, amiket meg kell tanulnia. És te rengeteget fejlődtél, és tudatosabb lettél, ezt beláttad.
Ez szerintem egy hatalmas érdem, valamiért a mai világban ezeket az emberek nem emelik ki, hogy emberileg fejlődni, tanulni a hibáinkból ugyanolyan dicsőség, mint egy előléptetés, vagy ha valami díjat kapsz.
Azok kellettek ahhoz, hogy most eljuss erre a látáspontra. Szerintem ne szégyelld, hanem tényleg légy büszke arra, hogy te ezt el tudtad érni.
Btw én is hasonló voltam, és én is változtam, szóval teljesen megértem téged, az is te voltál, de az akkori te, ez pedig a mostani te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!