Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy ilyen ragaszkodó emberrel?
Figyelt kérdés
Konkrétan olyan helyzetben vagyunk, hogy a volt párom és a családom összenőttek. Az öcsém legjobb barátja. Majdnem 4 évig együtt voltunk, eljegyzés is volt de végül felbontottuk, és külön váltak útjaink. Telt-múlt az idő, nekem azóta lett egy párkapcsolatom. De az exem egyszerűen képtelen elengedni. Minden létező módon képes keresztbe tenni. Tömte a családom fejét, hogy mennyire rosszul választottam, mennyire lecsúsztam, mellette az életem felfele ívelt, most meg lefele megy. Folyamatosan bombáz virágokkal, hazudozik, próbál manipulálni, lelkizsarolni, stb. Itt még lehetne sorolni mik voltak de abból lehet felismerhetőek lennénk. A családomat ellenem fordította, megmondták hogy ha nem exemet választom akkor többet ne nyissam rájuk az ajtót. Menjek és vissza nem kell jönni. Úgy döntöttünk párommal, hogy összeköltözünk egy tök másik városban. Nem keresem többet őket, az exem sem fog elérni hozzám. Ha továbbra is zaklatna akkor feljelentjük. Nagyon megviselt az utóbbi hónapok eseményei. Ti mit tennétek ha ilyen helyzetbe kerülnétek?2023. jan. 31. 06:22
1/6 anonim válasza:
Szerencsére a szüleim nem akkora gyökerek, hogy rámerőltessék a döntésüket. De ha mégis hasonló helyzet állna elő, főleg, ha még fenyegetőznek is, akkor onnantól nullára redukálnám velük a kapcsolattartást. Az exet meg zaklatásért feljelenteném.
2/6 anonim válasza:
Magamba néznék, hogy lehetek ilyen rossz emberismerő.
Most itt a helyzet, amit oldj meg.
Az embereket meg meg lehet változtatni, meg van a kommunikáció is, csak bizonyos érzelmi szint felett van ez a zoknicsere szerű elmélet.
3/6 anonim válasza:
Nem keveredtem, mert a szüleim mindenben támogatnak. Ha a te szüleid mások, ez van, le kell építeni a kapcsolatot és élni nélkülük. Idővel talán rájönnek mekkorát hibáztak.
4/6 anonim válasza:
Meghallgatnám a másik felet. Valami nem kerek a sztoriban.
6/6 anonim válasza:
Azt, amit te tettél. Elég beteg egy család.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!