Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lepjek tul azon, hogy regen nagyon ragaszkodtam minden ferfihez es ezaltal megalaztam sajat magam?
Mar egy jo beszelgetes utan, annyira ragaszkodtam mindenkihez hogy igy visszagondolva, szanalmas voltam es megalaztam magam.
Amikor a ferfiak azt mondtak nem akarnak beszelni mar velem, vagy meg sem mondtak csak nem irtak vissza en irogattam, konyorogtem, es meg ongyilkosaggal is fenyegetoztem mindegyiknel. Mindegyik letiltott, akkor csinaltam uj profilt es onnan irtam nekik. Mindegyik csak akkor lett vege, amikor mar onnan is letiltottak. Ezeket tettem.
Nem is ertem magam , a mostani enemmel soha nem tennek ilyet de sajnos az aki azokat tette az is en voltam. Annyira szegyellem magam ha azokra az idokre godnolok.
Tul maganyos voltam es orultem ha valaki hozzam szol. Olyan voltam mint egy elmebeteg, kozben meg csak naiv, es maganyos voltam akinek nem volt kihez szolnia ezert ragaszkodott mindenkihez. Vagy mas dolog van itt?
24L
Mindenki csinál hülyeségeket
Az a lényeg hogy sikerült túllépned ezen
Soha tobbe nem csinalnek ilyet.
Amikor ezeket tettem boldog boldogtalannal "ismerkedtem" , tarskereson kezdtem el veluk beszelni. Aztan eszrevettem hogy jezusom mit csinalok en..idegen embereknek konyorogok hogy beszeljenek velem?
Es akkor megszakadt ez, onnantol nem ismerkedtem, es amikor ujra elkezdtem mar megbekeltem a magannyal, bolcsebb lettem, mar ereztem magamon a valtoztast. Es mara tudom, hogy valakivel vagy van osszhang vagy nincs, nem sirok olyanert aki nem akar engem. De regen ezt nem igy lattam. Nagyon szegyellem
7+ Szerintem te most is ilyen vagy, csak nem mered leírni. Mert félsz a válaszoktól, és érzed, hogy nem biztos, hogy kibirnéd őket..
Tudod miben rejlik az ilyen viselkedés? mire vezethető vissza?: gyerekkor.
Ezt nálad érettebb, tapasztaltabb férfiak és nők is elkövetik, ne marcangold magad.
Próbálj meg visszaemlékezni ezekre a tanulságokra majd később is és legyen ez a fék hasonló esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!