Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány olyan embert ismertek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány olyan embert ismertek, akinek irigylésre méltó a párkapcsolata és hány olyat akinek a párkapcsolata nem jobb, mint az egyedüllét?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 15:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem ez az irigylésre méltó kifejezés ebben a szövegkörnyezetben nem tetszik... szerintem nem olyan ritka egy normális, szerető párkapcsolat, legalábbis abban a közegben nem, ahol én mozgok, illetve tökéletes, Disney-mesébe illő kapcsolat, főleg a hosszabbak között, nincs, mert mindenhol vannak hullámhegyek és hullámvölgyek (arról nem is beszélve, hogy nem minden kapcsolat szimpatikus mindenkinek akkor, sem ha a benne élőknek az jó). Olyan meg simán akad, hogy néha egy-egy rossz pillantát kapjuk el egy alapvetően harmonikus kapcsolatnak.

Olyat egyet ismerek, amire még objektíven is azt tudom mondani, hogy katasztrófa. A csajt vastagon kihasználja a srác anyagilag, kb. mindenki látja, sokkal jobb is a pasi pasiban, mint a nő nőben, és elég paraszt mdon viselkedik sokszor a nővel... a nő meg elhiszi, hogy a srác mennyire imádja, és a rózsaszín szemüvegben észre sem vesz elég intő jeleket. Az más kérdés, hogy senki nem szól a csajnak, mert annyira bunkó, fölényeskedő és idegesítő személyiség, hogy legalábbis a körünkben senki nem igyekszik azért, hogy felvilágosítsa és segítsen neki.

2023. ápr. 17. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!