Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt sem tudják milyen pluszt ad egy párkapcsolat az egyedülléthez képest, azokat jobb kerülni?
Es amugy mitől lehetnek ennyire eq szegények sokan?
Miert lehet az EQ alacsonyan?
En pl tudom de ettol fuggetlenul mar nem keresek senkit, eleg volt a ferfiakbol egy eletre.
Amugy ha ilyen miatt elkerulsz valakit, hat a te dolgod.
Nem tanitonéni akarok lenni egy kapcsolatban hanem akivel átélhetem a jót mert neki is jó.
Nem tapasztalatszerzést szeretnék másoknak biztosítani.
Ráfáztam már ilyenekre amikor ugródeszka vagyok.
Csak az EQ érdekelne mert ugy sajnálom, mert mintha a többség élne csukott szemmel. Ezért a többséget kell elutasitom. Es nehéz megtalálni aki már tudja.
Nem igazán értem, egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy párkapcsolat pluszt ad. Nagyon-nagyon sok esetben, pont, hogy elvesz az addigi életedből, életviteledből, szabadságodból, anyagi helyzetedből, lelki békédből stb.
Szerintem a legtöbb ember ezt tapasztalja, mert valljuk be, egészséges és jól működő kapcsolat elég kevés van.
Remelem tudod,hogy milyen kotodesi tipusok vannak es gyermekkorbol erednek, nem azert adnak pluszt,mint amire te gondolsz.
Kicsit is ertenel a pszichologiahoz, de jo is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!