Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik azt sem tudják milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt sem tudják milyen pluszt ad egy párkapcsolat az egyedülléthez képest, azokat jobb kerülni?

Figyelt kérdés

Es amugy mitől lehetnek ennyire eq szegények sokan?

Miert lehet az EQ alacsonyan?

2022. nov. 24. 14:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

En pl tudom de ettol fuggetlenul mar nem keresek senkit, eleg volt a ferfiakbol egy eletre.

Amugy ha ilyen miatt elkerulsz valakit, hat a te dolgod.

2022. nov. 24. 15:35
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem tanitonéni akarok lenni egy kapcsolatban hanem akivel átélhetem a jót mert neki is jó.

Nem tapasztalatszerzést szeretnék másoknak biztosítani.

Ráfáztam már ilyenekre amikor ugródeszka vagyok.

Csak az EQ érdekelne mert ugy sajnálom, mert mintha a többség élne csukott szemmel. Ezért a többséget kell elutasitom. Es nehéz megtalálni aki már tudja.

2022. nov. 24. 15:40
 3/15 A kérdező kommentje:
Tudja és igényli is.
2022. nov. 24. 15:41
 4/15 anonim ***** válasza:
Engem jobb ha kerülsz, igen.
2022. nov. 24. 16:02
 5/15 A kérdező kommentje:
Eddig szinte mindenkit..
2022. nov. 24. 16:24
 6/15 Sunshinedoll ***** válasza:
81%

Nem igazán értem, egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy párkapcsolat pluszt ad. Nagyon-nagyon sok esetben, pont, hogy elvesz az addigi életedből, életviteledből, szabadságodból, anyagi helyzetedből, lelki békédből stb.

Szerintem a legtöbb ember ezt tapasztalja, mert valljuk be, egészséges és jól működő kapcsolat elég kevés van.

2022. nov. 24. 16:47
 7/15 A kérdező kommentje:
De ezért vannak rossz párkapcsolatok is mert eq nincs.
2022. nov. 24. 17:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már ezt az eq baromságot. Annyi ilyen csajt ismerek akik előadják hogy nekik milyen fejlett az érzelmi intelligenciájuk, csak éppen a cselekedeteik ezt nem nagyon támasztják alá. Az ellenkezőjét annál inkább. Az meg megint nem jelent semmit hogy kinek hány meg milyen hosszú párkapcsolata volt. Egyik munkatársam is folyamatosan kapcsolatban van csak az a gond hogy életében egy nőt nem tudott rendesen megdugni. Ezt a nőitől tudom. Egy másik csaj meg szül fűnek-fának, jönnek-mennek a pasik az életében, sosincs pár hónapnál tovább egyedül. Biztosan ez a követendő példa ugye? De sorolhatnám a példákat reggelig. Az a helyzet hogy rengeteg a kapcsolatfüggő ember. Nem tudják elviselni az egyedüllétet ezért összeállnak azzal aki akad. Arról meg persze kiderül idővel hogy nem hozzá való és kezdődik az egész játék előről.Kirakat és kényszerkapcsolatok, megalkuvás, megszokás, ezeket látom magam körül. Full kamu minden. Szóval nem érzem azt hogy ezek az emberek bármiben is előbb tartanának mint én akinek soha nem volt párkapcsolata. De te ettől még persze gondolhatsz azt amit akarsz.
2022. nov. 24. 18:17
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem lenne kapcsolatfugges sem akkor ha nem adna pluszt.
2022. nov. 24. 18:25
 10/15 anonim ***** válasza:

Remelem tudod,hogy milyen kotodesi tipusok vannak es gyermekkorbol erednek, nem azert adnak pluszt,mint amire te gondolsz.

Kicsit is ertenel a pszichologiahoz, de jo is lenne.

2022. nov. 24. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!