Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt sem tudják milyen pluszt ad egy párkapcsolat az egyedülléthez képest, azokat jobb kerülni?
Es amugy mitől lehetnek ennyire eq szegények sokan?
Miert lehet az EQ alacsonyan?
De ez nem zárja ki hogy alapvetoen parkapcsolat az plusz az egyedullethez képest valojában.
Megy a partnercserebere ugyan, de attol még nem lesz tobb az egyedullét.
12, nekem sokkal több békét, nyugalmat, szabadságot ad az egyedüllét, mint egy szar kapcsolat. Egyedül, vagy egy jó kapcsolatban kiegyensúlyozott vagyok, energikus és épülök, haladok, nyugodtabb vagyok a munkám során és kiegyensúlyozottabbak a másokkal való kapcsolataim is.
Sokkal szívesebben vagyok egyedül, mint csak úgy valakivel.
Ezért nem ugrálok egyik kapcsolatból a másikba, hanem megkeresem azt, aki nem csak valaki egy ideig, akit majd úgyis lecserélek. Nekem egy kapcsolat ennél sokkal több.
14, akkor fussunk neki újra. A valakivel elvagyok, aztán majd lecserélem féle szar kapcsolatnál ér sokkal többet. Egy jó kapcsolat felemel, ahogy egy szar után felemelő az egyedüllét is.
De, a "színezés" így lenne, hogy szar kapcsolat, szingliség, jó kapcsolat. A jó kapcsolat az elérhető legjobb opció, csak sajnos az a legritkább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!