Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nem magas (170cm) férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem magas (170cm) férfi egy jóval alacsonyabb (160 alatti), vagy egy vele kb. egy magas (165-170) nővel, melyik pár "néz ki jobban"?

Figyelt kérdés
Persze, teljesen szubjektív, és sok mindentől függ még. Csak kiváncsi vagyok, mások hogy látják, első látásra melyik pár néz ki jobban?

2023. ápr. 15. 13:47
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
91%
Ez teljesen mindegy én 179 cm a volt férjem 164 volt, ha magassarkút is vettem fel, akkor 20 centivel is magasabb voltam nála. Az esküvőo fotóinkon a fotós minden áron sámlira akarta állítani és majd kiretusálja... elküldtük a fenébe. A volt férjem a nagy nőket szerette én meg a kis pasikat
márc. 14. 12:30
 32/38 anonim ***** válasza:
44%

170-es pasihoz szerintem 160 körüli vagy alatti nő. A 165-170 körüli nőhöz 180 körüli pasi.

De amúgy teljesen mindegy mert mind tök jó!!!

márc. 27. 11:40
 33/38 anonim ***** válasza:
74%
Manapság kevés férfinak van amiatt kisebbségi komplexusa, ha magasabb a nő. Nézd meg a celebeket! A magasabb nő még simán felvesz tűsarkút is! A férfi meg büszke rá, hogy milyen "szép szál" párja van, nem kívánja, hogy lapos sarkúban, görnyedten járjon.
ápr. 4. 10:01
 34/38 anonim ***** válasza:
65%

Az én pasim 166cm és soha nem görcsölt rajta soha.

Még a magas nagy darab pasikat is lazán kiosztotta ha kellett.

Köztünk is klappolt minden.

ápr. 14. 17:22
 35/38 anonim ***** válasza:
72%

Nem mindegy "hogy mutattok" egymás mellett?

Engem ez érdekelne utoljára.

ápr. 20. 19:10
 36/38 anonim ***** válasza:
56%
amelyiket szereti, azzal derűt sugároz.
ápr. 29. 00:08
 37/38 anonim ***** válasza:

Lehet egyformán is jó mind a két variáció. :)

Ha túl nagy a kontraszt, az lehet cukin vicces. :) De ennyi, mind a kettő lehet tökéletes. :) Amúgy 10-12 centi még nem is nagy különbség. :) Nekem egyszer 174 cm-sen volt egy két méter magas csávóm. :) Okés volt amúgy mindkettőnk magassága mindkettőnknek, de amúgy nehéz volt álló helyzetben megölelni őt. :) [Nem ezért mentünk szét egyáltalán.:)]

máj. 6. 00:05
 38/38 anonim ***** válasza:
35%

Igényes nő nem jön össze alacsonyabb pasival, a többségnek számít, hogy a párja magasabb legyen.

A 170 centis pali a maga szintjén keresgéljen. Az való neki.

jún. 9. 01:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!