Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem magas (170cm) férfi egy jóval alacsonyabb (160 alatti), vagy egy vele kb. egy magas (165-170) nővel, melyik pár "néz ki jobban"?
170-es pasihoz szerintem 160 körüli vagy alatti nő. A 165-170 körüli nőhöz 180 körüli pasi.
De amúgy teljesen mindegy mert mind tök jó!!!
Az én pasim 166cm és soha nem görcsölt rajta soha.
Még a magas nagy darab pasikat is lazán kiosztotta ha kellett.
Köztünk is klappolt minden.
Nem mindegy "hogy mutattok" egymás mellett?
Engem ez érdekelne utoljára.
Lehet egyformán is jó mind a két variáció. :)
Ha túl nagy a kontraszt, az lehet cukin vicces. :) De ennyi, mind a kettő lehet tökéletes. :) Amúgy 10-12 centi még nem is nagy különbség. :) Nekem egyszer 174 cm-sen volt egy két méter magas csávóm. :) Okés volt amúgy mindkettőnk magassága mindkettőnknek, de amúgy nehéz volt álló helyzetben megölelni őt. :) [Nem ezért mentünk szét egyáltalán.:)]
Igényes nő nem jön össze alacsonyabb pasival, a többségnek számít, hogy a párja magasabb legyen.
A 170 centis pali a maga szintjén keresgéljen. Az való neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!