Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas pasik tényleg nagyobb arányban vállnak mint az alacsonyabbak?
27 évesen érzem azt, hogy családot szeretnék, de nagyon megakarom fontolni a dolgot, hogy kivel. 11 ismerős nőmből 6 elvált, 2 pedig elfog. Mind a 8-nak magas (180-200) férje volt/van. A másik 3-nak 170-175) körüli a férje, és kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek, mind 3 több mint 10 éve.
Van két férfi akik nagyon megfognak. Az egyik 172, a másik 191, és már kész paranoid vagyok azok alapján amit tapasztalok. Én 171 vagyok és régen nagyon bejönnek a magassarkú cipők…de nem szeretnék elhagyott anyuka lenni. Nektek mik a tapasztalatotok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Osztom a 4-est, ordít rólad, hogy egy frusztrált törpe vagy, aki görcsösen próbál 10 embert alapul véve az alacsonyak fényezéséről szóló statisztikát összeeszkábálni. 😂
Azt miért is nem veszed bele ennyi erővel, hogy az alacsonyak között sok kutatás szerint jóval több az agresszív, féltékeny fazon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!