Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem magas (170cm) férfi egy jóval alacsonyabb (160 alatti), vagy egy vele kb. egy magas (165-170) nővel, melyik pár "néz ki jobban"?
Figyelt kérdés
Persze, teljesen szubjektív, és sok mindentől függ még. Csak kiváncsi vagyok, mások hogy látják, első látásra melyik pár néz ki jobban?2023. ápr. 15. 13:47
12/38 anonim válasza:
Az utódok érdekében inkább a magasabbal.
13/38 anonim válasza:
Én és a párom között alig pár cm különbség van, ő a magasabb ezzel a pár centijével. Őt zavarja, hogy nem nőtt magasra, engem nem.
14/38 anonim válasza:
Az ilyen kerdesektol undor fog el. Micsoda torz erzesvilag kell ehhez.
15/38 anonim válasza:
Kit érdekel, mások mit gondolnak? Egyrészt. Másrészt izgalmas, hogy a férfiakat ez a kilókkal kapcsolatban nem érdekli, hogy hogy néznek ki a csinos lányok mellett. Legalább konzisztensek lennétek.
16/38 anonim válasza:
Egy 170 cm magas, tucat “férfi” senkivel nem néz ki jól.
Ne gyertek azzal, hogy pl Tom Cruise is 170 cm, mégis jól néz ki, mert itt senki nem hasonlítható hozzá.
17/38 anonim válasza:
Mindegyikkel. De inkább a magasabb nővel néz ki jól. Az alacsony nő még lejjebb húzza a férfi magasságát mit 2 kerti törpe olyanok. De a belső a fontosabb. Akkor akár még magasabb is lehet a nő a férfinél.
18/38 anonim válasza:
A párom olyan magas, mint én. Sosem agyaltunk rajta.
19/38 anonim válasza:
10. 190 mar cula, az az a magassag amikor nagyobbat esik ha valaki ad neki egy emberes sallert.
20/38 anonim válasza:
Nem tudom, én ritkán hallok olyat, hogy valaki ehhez mérné egy pár összeillőségét külsőre. Tény, hogy akad 1-2 ember, akinek az a fixa ideaja, hogy legalább 1 fejnyi különbség kell a férfi javára, mert az mutat jól. De az emberek többsége szerintem nem így nézi. Egy összeillő pár az én szememben olyan, akikről elsősorban sugárzik az egymás iránt érzett szeretet, másrészről pedig esetleg hasonló alkatúak, vagy arcra passzolnak egymáshoz. A magasság sokadik szempont, ha már csak kinézet alapján ítélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!