Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka ennek a viselkedésnek?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, aki teljesen úgy viselkedik, mintha tetszenék neki, bókol is néha és flörtöl is, viszont haveroknak meg sem említi, hogy vonzódna hozzám. Ez azért furcsa, mert szokta nekik mindig mondani, ha valaki bejön neki, vagy valakiért odavan. Engem viszont nem mond. Abban a haverjai is egyetértenek, hogy pedig biztos tetszem neki, mégsem beszél rólam és furcsállják.

Mi lehet a háttérben?

2023. ápr. 14. 19:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
10 Én nőként is mondom ha valakit csinosnak és izlésesen felöltözött találok-és hetero vagyok és semmi ferdehajlam nincs mögöttem:)
2023. ápr. 14. 19:49
 22/26 A kérdező kommentje:

20# köszi! A 3-ast ki is lőhetjük, nem látja rajtam, hogy többet akarnék, mert nem is, vagyis még én sem tudom.

21# de te nő vagy, ő meg férfi. És gondolom te nőként nem mondod egy férfinak, hogy szép, főleg ha rondának tartod….

2023. ápr. 14. 19:54
 23/26 anonim ***** válasza:
Kerdez Őt. Nem vagyunk gondolatolvsók.
2023. ápr. 14. 20:02
 24/26 A kérdező kommentje:
23# kedvességed határtalan.:) az ilyen semmire való válaszoknak mi értelmük? ha nem akarsz normálisan válaszolni, akkor nem kell írni, ennyi.
2023. ápr. 14. 20:07
 25/26 anonim ***** válasza:

Az ilyen hülye kérdéseknek mi értelmük?

A többi nőt ismerték a haverjai? Lehet azért mert téged ismernek...

2023. ápr. 14. 20:30
 26/26 A kérdező kommentje:

25# neked lehet hogy hülye, számomra viszont nem az….

Nem tudom, hogy a többit ismerték-e.

2023. ápr. 14. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!