Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit takarhat ez a viselkedés?
Figyelt kérdés
Ha a csaj társaságban kerüli a tekinteted, olyan mintha levegőnek nézne, de ha négyszemközt beszélsz vele, meg szinte le sem veszi rólad a szemét, az szerintetek mit jelenthet? Miért viselkedhet másként?2023. márc. 29. 20:44
1/15 anonim válasza:
Társaságban a társaságra figyel
Beszélgetésnél meg arra akivel beszél
Húha
2/15 anonim válasza:
Vagy amit az első írt, vagy játszik veled, hogy rajta agyalj.
3/15 anonim válasza:
Jatsza a fejet.. szegyel a tarsasagban es nem meri kifejezni a tobbiek elott ezer csak kettesben mutatja meg..
4/15 A kérdező kommentje:
1-es, abba a társaságban én is bennt vagyok nem? Úgy írtam.. rám mégsem figyel..és a társaságban is beszélgetés van. Valamit nagyon félre értettél
2023. márc. 29. 20:57
5/15 anonim válasza:
2-es vagyok, szerintem a második verzió miszerint húzza az agyad a reálisabb. De nem tuti. Próbálj közelebb kerülni hozzá beszélgetések által és ha változik a helyzet, vagy kedvesebb, odaadóbb, akkor hívd el randira ha tetszik.
6/15 A kérdező kommentje:
Ha ketten vagyunk nincs vele gond... simán figyel meg ilyenek, simán rámnéz. Mondjuk mosolyogni nem nagyon mosolyog :D
2023. márc. 29. 21:07
7/15 anonim válasza:
Velem is volt sokszor ilyen, sima lány-lány viszonylatban is. Kettesben jól elbeszélgettünk, de társaságban már átnézett rajtam, jobb esetben még alázott is mások előtt. Azt takarja ez a viselkedés, hogy ennyire tart.
8/15 anonim válasza:
*rosszabb esetben
nem jobb esetben :)
9/15 anonim válasza:
Van valami egyéb, releváns körülmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!