Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka ennek a viselkedésnek?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, aki teljesen úgy viselkedik, mintha tetszenék neki, bókol is néha és flörtöl is, viszont haveroknak meg sem említi, hogy vonzódna hozzám. Ez azért furcsa, mert szokta nekik mindig mondani, ha valaki bejön neki, vagy valakiért odavan. Engem viszont nem mond. Abban a haverjai is egyetértenek, hogy pedig biztos tetszem neki, mégsem beszél rólam és furcsállják.

Mi lehet a háttérben?

2023. ápr. 14. 19:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
6os vagyok, magamból kiindulva, én olyannal nyilván nem flörtölök, aki nem tetszik, viszont én nő vagyok, de ahogy tapasztaltam, férfiaknál ez másképp működik.
2023. ápr. 14. 19:40
 12/26 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, de logikus, nem?

Egósimogató vagy, rajtad praxol, aztán máshol mással hasznossá teszi.

Ha tényleg igazán tetszenél

2023. ápr. 14. 19:40
 13/26 anonim ***** válasza:
neki, ha vonzódna hozzád mindegy, hogy a haverok tudnának róla, vagy sem, akkor már randira hívna, megcsókolna akár. De hát nem teszi, mert nem érez olyasmit.
2023. ápr. 14. 19:41
 14/26 A kérdező kommentje:
12# de ezt miből vontad le, most őszintén. Abból, hogy nem említett a haveroknak?
2023. ápr. 14. 19:41
 15/26 A kérdező kommentje:
13# nem mondtam, hogy sosem hívott el….
2023. ápr. 14. 19:42
 16/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem írtad le, hogy elhivott valahová... Randira, vagy csak lógni? Nem mindegy egyáltalán.

Én honnan tudjam, hogy mit csinál, ha nem írod le? :D

2023. ápr. 14. 19:43
 17/26 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem értitek az eredeti kérdést. A haverokon van a hangsúly! Hogy ha mindenki azt veszi észre, hogy vonzódik hozzám, akkor nekik miért nem említett, ha másokat szokott? Ennyi volt a kérdés.

Semmi pluszt nem írtam, se azt hogy elhívott-e, se azt, hogy volt-e köztünk bármi.

2023. ápr. 14. 19:44
 18/26 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem írod le?
2023. ápr. 14. 19:44
 19/26 A kérdező kommentje:
18# mert a kérdés adott. A többi a kérdés szempontjából lényegtelen infó.
2023. ápr. 14. 19:46
 20/26 anonim ***** válasza:

Jó, akkor miért teszi... Csak találgathatok:

1)Egótunning vagy.

2)Nem mer többet mint flört, mert többet érez, mint a többi iránt.

3)Látja, hogy többet akarsz, vagy azt hiszi így inkább hallgat, nem szól azért, mert nem akar tőled semmi komolyat.

2023. ápr. 14. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!