Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, hogy én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy én nem dolgozom?

Figyelt kérdés

Miért zavar bizonyos embereket az, hogy vannak, akiknek nem kell dolgozni? A férjem egész jól keres, van nem kevés megtakarításunk, átlagon felüli életet élünk azért ebben az országban sokakhoz képest. Miért kellene dolgoznom, ha így is teljesen jól élünk? Telik mindenre, nem csak a minimumra. Nem hétről hétre élünk. Mégis vannak akik szóvá teszik nekem: hát azért elmehetnél Te is dolgozni.

Miért? Az élet nem arról szól, hogy mókuskerékben, a rendszer rabszolgáiként éljünk és dolgozzunk le 40 évet, majd 70 évesen még végre marad idő másra is... Nah ezt nem! Most vagyok fiatal, most akarok élvezni mindent, nem 70 évesen leülni az első könyv elé, vagy befizetni az első utazásra... Sajnálom, akiknek a munka a fő pont az életükben.

A férjem nem szakad bele a munkába, nyilván, ha szükség lenne plusz pénzre, elmennék dolgozni. De így minek, ha úgyis jól élünk?

Más nem is létezik az életben, csak a munka? Ha nem dolgozol, már megvetnek... Érdekes és szomorú felfogás...

2023. ápr. 14. 13:39
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem sokkal kevesebb probléma lenne, ha mindenki a saját dolgával foglalkozna a más életében való vájkálás mellett. Te így akarsz élni, neked ez a jó, a te döntésed, te viseled a pozitív és a negatív következményeit is. Nem tudom, másnak ez miért fáj, vagy miben befolyásolja a mindennapjait, majd akkor osztogasson életvezetési tanácsokat, ha a nyakára jársz kölcsönkérni, addig meg kuss, és amíg te nem osztogatsz a magas lóról másnak életvezetési tanácsokat olyan körülményke közül, amiről a másik csak álmodhat, addig neked se szóljon be senki.
2023. ápr. 15. 05:49
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

25 vagyok.

Na én pont jártam így:

"ha a nyakára jársz kölcsönkérni". Én még akkor se mondtam a véleményem, hanem egyszerűen elküldtem.

2023. ápr. 15. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!