Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti összejönnétek olyan pasival, aki tanár?

Figyelt kérdés

Értsd: pótlékokkal együtt keres nettó 260-at, nincs mellé semmi extra, nincs cafeteria és a bértábla szerint még kb. 10 évig nem is fog emelkedni a fizetése.

Pályát váltani nem akar.

2023. ápr. 12. 15:43
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi nyomo... nő van! Életszínvonalbeli ugrás... húha micsoda szavak! Azért akinek agya is van az nem csak a fizut nézi ha már csak a pénz lobog a szemetek előtt! Az sem mindegy hogy pl. lakást kell-e vennie/fizetnie belőle! Befektetései milyenek? Már az is egy lehetséges kimenet hogy hozzádköltözik, a saját lakását egy újabb 260-ért meg kiadja. Mindjárt 520 az a 260!

De lehet milliós fizuból is annyit költeni (lakás+kocsi lizing+az életszínvonalad) hogy a végén még annyi se maradjon mint a 260-ból ezek nélkül!

2023. ápr. 12. 22:05
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát, alapvetően talán. Jobban szeretném ha egy kategóriába esne a fizetésünk (ami amúgy nem olyan hűde magas, kb 350-450). Sajnos a jövőhöz pénz kell. Mondjuk nekem alapvetően nem elvem a "megelégedek a minimummal" úgyhogy nem tudnék azonosulni a férfi felfogásával, hogy ilyen kevés pénzért dolgozik ekkora munkát. Ha nagyon nagy a szerelem lehet hogy összejonnék vele, de amúgy nem biztos hogy összeköltözésig...
2023. ápr. 12. 22:36
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz jövőt építeni ennyiböl. Nem tanárként, de szintén ped. Bértáblában vagyok. Később lesznek kiegészítő lehetőségeim. Van saját lakásom, a szüleim így indítottak el. Azért gyerekeket nem szívesen nevelnèk itt fel, de amilyen árak vannak...

Mindenesetre engem zavarna, ha rám alapozna a pasim.

2023. ápr. 13. 02:55
 34/37 Sophia Ajutthaja ***** válasza:
17%
50/N nem nagyon értem a kérdést. A tanári szakma ellen van kifogás, vagy a fizetés ellen. Az, hogy nettó 260 E Ft-ot keres az, hogy lehet téma egy párkapcsolatban? Hol van a szerelem? Pénztárcához mégy hozzá, vagy egy intelligens, érző, társadalom által megbecsült hivatást választó emberhez? Az, hogy az állam (de más országokban is!, nézz körül) nem csúcsfizetéket ad egy pedagógusnak, nem jelenti azt, nem jelentheti azt, hogy a munkájukat nem becsüli (sicc). Egyébként van ennek egyfajta szabályozó szerepe is, amit sokan szerintem nem ismernek fel, azért van (viszonylag) alacsonyan tartva a tanári fizetés, hogy tényleg csak a legelhivatottabbak válasszák, tényleg csak azok akik szívvel-lélekkel szeretnék csinálni a munkájukat, átlépve az (anyagi) nehézségeket (is.). Ha extra magas lenne a tanári fizetés, akkor boldog-boldogtalan tanár akarna lenni, olyanok is akiket csak a pénz motivál, nem pedig az edukáció.
2023. ápr. 13. 08:03
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért gáz, ha a nők magas fizetésért dolgozó férfit szeretnének társnak?!

Régen, az őskorban oroszlánoktól, kardfogú tigrisektől családját védeni képes férfi volt az ideál. Ma már az anyagi csőd a kardfogú tigris, szóval, változnak az idők. Ez van.

2023. ápr. 13. 13:52
 36/37 anonim ***** válasza:
32%
Nem, mert ha a saját fizetésemmel összevetem, a családunk éhezne. A csalásfenntartó szerep a férfié. Mondjuk megfizethetnék a tanárokat, mert egyre inkább férfi szakmának tekintem a tanár foglalkozást. 190magas, testes férfit kíván a sok magatartásproblémás, pofátlan gyerek.
2023. ápr. 13. 14:41
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha el tudja magát tartani, igen - mondjuk tény és való, én nem akarok gyereket, ezért annak pluszköltségei nincsenek benne a számításomban. Plusz nyilván fontos az, hogy passzoljunk személyiségre és szellemi szintre is - igen, sajnos nem minden tanár értelmes... vannak páran, akik csak felböfögik az anyagot, aztán a diákok kérdéseire sem tudnak / akarnak válaszolni.
2023. ápr. 18. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!