Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti összejönnétek olyan pasival, aki tanár?

Figyelt kérdés

Értsd: pótlékokkal együtt keres nettó 260-at, nincs mellé semmi extra, nincs cafeteria és a bértábla szerint még kb. 10 évig nem is fog emelkedni a fizetése.

Pályát váltani nem akar.

2023. ápr. 12. 15:43
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Sokmindentől függ. Szomorú hogy ennyi csak a bére.
2023. ápr. 12. 17:10
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

11 vagyok.

Mielőtt kötekszik valaki az a szomorú, hogy sok jó tanár csak ennyit keres...

2023. ápr. 12. 17:11
 13/37 anonim ***** válasza:
38%

Azért nem, mert baromi kellemetlen érzés lenne, hogy többet keresek. Hogy nézek fel rá, hogy marad meg a férfi büszkesége mellettem?

Mielőtt aranyásónak lennék címkézve, nem kell a pénze, de nem akarom titkolni a saját eredményeimet csak azért, mert ő a férfi és nehogy megbántódjon

2023. ápr. 12. 17:15
 14/37 anonim ***** válasza:
25%
Én a tanárokat alapból rühellem, az összeset. Biztosan nem jönnék össze vele. (Ha más lenne a foglalkozása és szintén csak ennyi pénzt bírna megkeresni, akkor se, mert én dupla ennyit keresek)
2023. ápr. 12. 17:30
 15/37 anonim ***** válasza:
65%
13-as: nem leszel aranyásónak titulálva, mert tudjuk már rég a pontozásodból, hogy te egy incel férfi vagy aki le akarja járatni a nőket.
2023. ápr. 12. 17:32
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nem azért, mert ő nem keres jobban, hanem mert én nem. Nekem nem lenne gáz, ha el kéne tartanom a párom, de nem keresek olyan jól, hogy ezt meg tudjam tenni anélkül, hogy az én életminőségem romlana.
2023. ápr. 12. 17:46
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne akadály, mert nem akarok gyereket.
2023. ápr. 12. 18:13
 18/37 anonim ***** válasza:
79%

Simán.

Ha önállóan meg tud élni a fizetéséből, akkor nekem okés.

Lehet egyeseknek ez meglepő, de ha társat keresek, akkor azt nem azért teszem, hogy pénzügyileg előrébb legyek.

2023. ápr. 12. 18:27
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

"A hugom 390e visz haza sima kozepsulis tanarkent"

3-as, meséld már el kérlek, hogy hol, mert nem létezik, max akkor, ha pl 3 gyerekes adókedvezménnyel nézzük (de úgy is kell egyetemi diploma + 18-20 év tapasztalat + ped 2 minősítés). A pedagógus bértábla nyilvános, ped II minősítéssel 42 év munkatapasztalattal is csak 365-re jön ki a nettó.

2023. ápr. 12. 18:30
 20/37 anonim ***** válasza:
23%

"Lehet egyeseknek ez meglepő, de ha társat keresek, akkor azt nem azért teszem, hogy pénzügyileg előrébb legyek."

De gondolom, hátrább sem akarsz lenni.

2023. ápr. 12. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!