Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanárok! Összejönnétek egy 19-20 éves diákkal sz iskolából, ha jól kijöttök és kedvelitek egymást?
Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 17:07
1/9 anonim válasza:
Súlyos etikai vétség, még akkor is, ha a diák már nagykorú. Ha még kiskorú lenne, akkor pedig bűncselekmény.
2/9 iamaveryniceguy válasza:
2 évig oktató voltam két külön középiskolában (így volt alapból tervezve, hogy 1-1 évig segítem a munkájukat, mint szakoktató).
Mindkét tanév után összejöttem egy frissen végzett diáklánnyal rövidebb időre.
3/9 anonim válasza:
Ok, de ők már végeztek. Itt olyanról van szó, aki még oda jár a suliba. Erre az esetre írtam, hogy minimum etikailag aggályos. Legalábbis ahol én tanítottam, onnan távolítottak el tanárt ilyen ügy miatt. 18 éven felüli volt a lány ott is.
4/9 A kérdező kommentje:
Kerves válaszoló! Tanárként mondod ezt?
2018. máj. 21. 17:33
5/9 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki el is vette a lányt...
6/9 anonim válasza:
És hozzáteszem, az apja lehetne.
7/9 anonim válasza:
Nem, mert etikai vétség, és a tanárt kirúghatják. Bár én a diákot is kirúgnám, amennyiben ő mászik rá a tanárra.
Ha viszket a puncid/tökd (attól függően, hogy te a tanár v. a diák vagy), keresgélj a saját korosztályodban.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Az én évfolyamtarsam osszejott 17 évesen a közel 50 éves tanaraval. Nem titkoltak. Ki is rúgták a pasit azonnal.
De egyébként együtt maradtak 4 éven keresztül. Aztán a korkulonbseg miatt szetmentek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!