Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek azzal, aki miattatok szakított a párjával?
Figyelt kérdés
2018. febr. 12. 17:43
3/8 anonim válasza:
Ha nélkülem is szakított volna, és nem csak azért mert én lettem az ügyeletes fellángolása, illetve, ha nem megy az anyázás egy esetleges elutasítás miatt "dehátmiattad", tehát nem élte belém magát akkor igen
4/8 anonim válasza:
Bosszubol lehet csinalni! Hajra!
5/8 anonim válasza:
Összejöttem.
És velem is összejöttek.
6/8 anonim válasza:
Össze. Miért ne? Legalább nem szeretőnek akar tartani, hanem volt gerince egyértelmű döntést hozni és elhatározni magát mellettem, felvállalva engem mint egyedüli (új) partnerét.
7/8 anonim válasza:
Szerintem olyan nincsen, hogy valaki miattam szakít a párjával. Olyan létezik, hogy az embernek van egy kapcsolata, ami nem működik, amiben nem boldog, már nem szereti a párját, valamilyen más problémája van stb. és ezért úgy dönt, hogy szakít és közben megismerkedik egy másik férfival/nővel, aki szimpatikus neki és ez is egyfajta "motiváció", a szakítás után pedig összejönnek. Ezzel szerintem nincsen gond. Én még nem voltam ilyen szituációban, mert elsők vagyunk egymásnak a párommal, de egyébként engem nem zavarna, viszont szeretője nem lennék senkinek sem.
8/8 anonim válasza:
Igen. Már amennyiben magától szakít, és nem azért, mert szerető nem akarok lenni. Ott már elvérzik a dolog, ha neki jó lett volna engem szerető státuszban tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!