Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti összejönnétek olyan pasival, aki tanár?
Értsd: pótlékokkal együtt keres nettó 260-at, nincs mellé semmi extra, nincs cafeteria és a bértábla szerint még kb. 10 évig nem is fog emelkedni a fizetése.
Pályát váltani nem akar.
20, valóban.
Ezért írtam, hogy az a feltétel, hogy legyen képes önállóan megélni. Azaz ne nekem kelljen eltartanom, ha összejövünk.
Ha a saját fizujából kijön, azaz a hónapokat adósság nélkül zárja, akkor nem lennék hátrébb. Tehát teljesen okés a szitu.
15!
Nő vagyok, konfliktuskerülő egy kapcsolatban. Márpedig az, ha 2-3 életszínvonalbeli ugrásra vagyok a páromtól fölfelé, igenis konfliktust szül.
"Ha a saját fizujából kijön, azaz a hónapokat adósság nélkül zárja, akkor nem lennék hátrébb. Tehát teljesen okés a szitu."
De ha te elmész nyaranta a Balcsira, ő meg pont nullára jön ki, és neked kell fizetned az egészet, akkor hátrébb vagy.
24, egyrészt, nem megyek a Balcsira:D Horvátország olcsóbb és jobb:D
Na de komolyra fordítva:
Ha összejövök vele és közös kasszára kerülünk, akkor a lényeg, hogy ketten kijöjjünk a bevételeink összegéből.
Tehát nem, ha elmegyünk nyaralni a közös pénzünkből, akkor nem vagyok hátrébb.
ha meg még a kapcsolat elején vagyunk és nincs közös kassza, hát akkor olyan helyre megyünk amit mindketten meg tudunk egnedni magunknak.
VAGY meghívom. De ha meghívok valakit, akkor nem azt sázmolom hogy hátrébb vagyok anyagilag, hiszen önszántamból áldozok rá, ezt később nem kérhetem számon és nem könyvelhetem el veszteségként, hisz arra költöttem a pénzemet amire vágyom.
Ismétlem: nem pénügyi befektetésként tekintek a párkapcsolatokra.
Volt olyan párom (nem tanár) aki 260-at keresett. Emellett persze 150-be volt a lakhatásának a költségei. Én nem szóltam egy szót se, de feszültség volt az ő részéről.. fájt neki, hogy drága kávét iszom pl. Randira hívott aztán megsértődött amikor egy ilyen kávézót említettem helyszínként, pedig ő kérdezte, hova menjünk. Közölte, hogy neki ilyenekre nem telik. Mondtam erre, hogy nagy kislány vagyok, nem akarom meghívatni magam. Aztán mondta, hogy a sajátjára se lenne neki.. akkor már éreztem, hogy gondok vannak, titkolni próbáltam a fizetésemet, de persze rákérdezett egy idő után, a válasz meg nem tetszett neki.
Megfogadtam, hogy nincs több olyan férfi, aki mérföldekkel le van maradva. Nem fogom szégyellni magam, közel 200 órát dolgozok, rohadtul megérdemlem a pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!