Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik megtörtek már párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megtörtek már párkapcsolatban: hogyan alakult tovább az életed a szerelem területén?

Figyelt kérdés

Sokféleképp kerülhet az ember padlóra, megcsalás, bántalmazás, visszaélés a bizalmunkkal és a szeretetünkkel stb., ez mind nagyon tud fájni. Nem is az érdekel most ki hogyan "gyógyult" meg. Egy idő után kénytelenek vagyunk talpra állni és folytatni az életet, de szerintem ezek a sebek nem múlnak el nyomtalanul.

Az érdekelne, milyen tapasztalataitok vannak saját magatokkal kapcsolatban. Mennyire változott meg a hozzáállásod, az elvárásod a társkereséssel kapcsolatban? A személyiségedben is változtál? A bizalom és a kötődés gondolom nehezebben ment, de mennyire? Nem lettél hűvösebb, hidegebb, távolságtartóbb? Milyen gyorsan szerettél bele a következő partneredbe? A partnered esetleg tudott a múltbeli sebeidről, ha igen, hogyan állt hozzá?

Igen, saját magamból kiindulva érdekelnek más tapasztalatai. Sok idő eltelt az utolsó szakításom óta de összeszedtem magam. Viszont úgy érzem, már nem vagyok az mint előtte, nem is tudnék. Ezt mások is megjegyezték. Nem keseredtem meg, csak egyszerűen másabb. Nyilván ezzel nem vagyok itt egyedül.

Nagyon örülnék pár válasznak mindkét nemtől, köszönöm előre is.

30N

2023. ápr. 9. 15:30
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
80%

30. Egy anonym fórumon nyugodtan leírhatom hog ki vagyok, egyébként kerülöm minden helyzetben az önfényezést. Egyébként meg szerintem bőven büszke lehetek magamra, ha már egy utolsó lúzer a munkanélküli segélyén felvarratott tetkója az élete össz terméke. Én meg tudok jelenni bárhol, velem még nem vallott senki sem szégyent. Nem én vagyok a nő aki arra panaszkodik hogy idiótákkal, ápolatlan lúzerekkel randiznak. Ilyen randikra nem én hívom el ezeket, hanem te vagy is ti nők.

Azért az is picit nevetséges, hogy most te akarsz beállítani engem valami szerencsétlennek, akit a 140nm2-es háza nem ad el. Tudod ez a 140nm2-es házat a két kezemmel építettem abból a pénzből, amit megkerestem rá. Meg ami körbevesz, az úgy jött létre hogy elhatároztam hogy tanulok, majd megszületett a gondolat amit tettek követtek. Itt semmi sincsen csak úgy! A férfi nem fő jellemzője, vagyis a férfi energia nem más mint hogy teremtesz, alkotsz. Lassan úgy érzem hogy rossz helyen járok, mert valahogy az a sanda gyanúm hogy halvány fogalmad sincs hogy milyen egy férfi. Ha nem veszed tolakodásnak, akkor megkérdezném hogy mit láttál azokban az általad nevetségesnek tartott randi partnereidben? Mert ha én ismerkedek, akkor váltanék 4-5 levelet, ahol érdeklődnék a hölgyről, a hölgy érdeklődik rólam, és a kapott válaszok, a stílus alapján eldöntjük hogy van-e értelme egy találkozónak. Egy picit úgy érzem hogy magas lóról szeretnél fikázni engem, megteheted, de a lényegen semmit sem fog változtatni. Azt is érzem hogy azon jár az eszed, hogy milyen frappán, lekezelő, lenéző válasszal tudnád letörni a "szarvam". Ennek sincs sok értelme, csak magadról állítasz ki... bizonyítványt. Én értelmesen, kulturáltan leírtam a gondolataimat, az egymondatos fricskák értelmezhetetlenek. Vagyis értelmezhetők, de az inkább kínos az írójára nézve.

2023. ápr. 10. 17:24
 32/32 anonim ***** válasza:
84%
Így van, ezt a 28as is megerősítette🥲🤣
2023. ápr. 10. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!