Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megtörtek már párkapcsolatban: hogyan alakult tovább az életed a szerelem területén?
Sokféleképp kerülhet az ember padlóra, megcsalás, bántalmazás, visszaélés a bizalmunkkal és a szeretetünkkel stb., ez mind nagyon tud fájni. Nem is az érdekel most ki hogyan "gyógyult" meg. Egy idő után kénytelenek vagyunk talpra állni és folytatni az életet, de szerintem ezek a sebek nem múlnak el nyomtalanul.
Az érdekelne, milyen tapasztalataitok vannak saját magatokkal kapcsolatban. Mennyire változott meg a hozzáállásod, az elvárásod a társkereséssel kapcsolatban? A személyiségedben is változtál? A bizalom és a kötődés gondolom nehezebben ment, de mennyire? Nem lettél hűvösebb, hidegebb, távolságtartóbb? Milyen gyorsan szerettél bele a következő partneredbe? A partnered esetleg tudott a múltbeli sebeidről, ha igen, hogyan állt hozzá?
Igen, saját magamból kiindulva érdekelnek más tapasztalatai. Sok idő eltelt az utolsó szakításom óta de összeszedtem magam. Viszont úgy érzem, már nem vagyok az mint előtte, nem is tudnék. Ezt mások is megjegyezték. Nem keseredtem meg, csak egyszerűen másabb. Nyilván ezzel nem vagyok itt egyedül.
Nagyon örülnék pár válasznak mindkét nemtől, köszönöm előre is.
30N
Változásban az idő segít, új dolgok kipróbálása, új emberek megismerése. Én szeretnék későbbiekben szakmai segítséget is kérni, akár önmagam jobb megismerése érdekében. Szerintem ez csak azoknak válhat be, akik hisznek is teljesen ebben.
Egy csalódás után hirtelen ismerkedésbe kezdeni hülyeség. Mert maga az ember is változott ugye a fentebb felsoroltak által. Ez később derül ki egyedül, hogy ő milyen emberré vált, így kapcsolaton kívül is.
Eleinte az elvárások nálam nagyon magasan vannak. Így szeretném elkerűlni a nem komoly érdeklődőket. Ha mondhatom így. Ezért én is hűvösnek tűnök, és beképzeltnek is.
De ahogy én is szinte más emberré válok, és egy másik emberrel ismerkedem, így tudatosul bennem, hogy ő nem ugyanaz az a személy, aki miatt én a múltban csalódtam. Mindenki megérdemelné elsősorban a teljes bizalmat felé. Aztán végül abban is csalódik az ember talán :D. De hát ilyen az élet. Ez megy tovább.
22. Én hol kérdztem hogy egy 4-es nőnek ki jut? Én azt mondtam hogy egy 40 feletti férfi konvergál az értéktelen, öreg, elhasznált papírzsebkendőhöz. Ellenben egy nő teljesen mindegy hány éves, hogy néz ki, milyen a háttere. Egy nőnek mindig jut valaki, egy nő addig egyedülálló amíg ő azt akarja. Felesleges ezen vitázni, ha valakit érdekel csináljon 5 regisztrációt különböző random női karakterekkel. Én megcsináltam, egytől egyig mindegyikre volt bőven jelentkező, és nem csak a fogatlan Józsi 8 általánossal. Én 48 éves vagyok, hiába van meg mindenem, házam, autóm, egzisztenciám, hiába vagyok egyben külsőleg is, totálisan levegőnek néznek a nők. Hiába írok értelmesen megfogalmazott, az adott nőnek szóló egyedi levelet, el sem olvassák, nem reagálnak rá. Apropó, nem 20 éves, hanem 40-50 közötti elvált nőkre írtam rá, a gyerek sem lenne akadály. Még így sem kellek. Pofátlan leszek, igen, vállalkozó vagyok, az anyagi helyzetem stabil, mint személyiség is olyan vagyok hogy meghagyom mindenkinek a mozgásterét, semmiben sem gátolnám, inkább mindenben támogatnám. Mégis kuka vagyok. Az van, hogy be kell ismerni hogy minimum 5X-ös a férfitöbblet, így van lehetőségük válogatni. Keresik a tökéleteset, a legszebbet, aki mellett királynőként élhetnek, ahol csak utazgatni kell, ahol egyik programot a másik követi, ahol mint üzemanyag, havi rezsi, kaja, kiadások már nem tételek. Mondjuk ez nálam is meglenne, de mivel nem vagyok egy hollywoodi sztárszínész és egy fittness modell keveréke, így észre sem vesznek. Tovább megyek, ugyanis még egy 50 éves, a lakótelepen 40 évet leélt, 30 évet a sarki közértben pénztárosként dolgozó kócos hajú Terikének is álompasi kell. Aztén lehet telesírni a világot hogy nincs normális férfi. Mert hát terikének is a 120kg-os macsó kell, aki majd naponta jól elveri ha nincs szex, meg a macsó mondja meg neki mit tehet és mit nem. Valójában ebben a társadalomban ez a férfitípus a FÉRFI. Persze mellé nézzen ki nagyon jól. Én már nem csodálkozom semmin sem, a nők szenvedni akarnak, szenvedni szeretnek. A feleségem is félrelépett, mert hát neki a biztonság, a kiszámítható élet egy normális férfi mellett túl snassz. Akivel anno lelépett, az már túl van azóta 20 nőn.
Azért van annyi önbecsülésem hogy nem megyek le hídba, nem fogok eret vágni csak azért, mert a mai nők értékrendje a béka s*gge alatt van. Olvasva a gyk-n a hasonló férfiak véleményét, én is azt mondom: elengedtem a témát. Azért fura, hogy megy a sírás ezerrel a nők részéről, itt meg egy csomó értelmes, normális férfi pont azt látja, hogy nem kellenek, holott készen állnának egy nyugodt, kiegyensúlyozott párkapcsolatra.
Én már kezdem sajnálni szegény nőket, főleg akik nem a top kategóriát képviselik. Azért milyen női sors már az, hogy van egy társkereső ahol 5X több a férfi, majd szegény nőknek el kell viselni ezt a sok jelentéktelen pasit, és az összes nő csak azért a 5-10%-nyi férfiért verseng. Ez tényleg szomorú! Főleg hogy az 50-es 3 gyerekes elvált lakótelepi nőknek is a 35 éves sztár, Mr. Cassanova kellene! Na ezek az igazán szomorú dolgok, remélem a fókusz plusz csinál velük riportot.
24
"Én azt mondtam hogy egy 40 feletti férfi konvergál az értéktelen, öreg, elhasznált papírzsebkendőhöz. Ellenben egy nő teljesen mindegy hány éves, hogy néz ki, milyen a háttere. Egy nőnek mindig jut valaki, egy nő addig egyedülálló amíg ő azt akarja. Felesleges ezen vitázni, ha valakit érdekel csináljon 5 regisztrációt különböző random női karakterekkel. Én megcsináltam, egytől egyig mindegyikre volt bőven jelentkező, és nem csak a fogatlan Józsi 8 általánossal."
Iszonyatosan el vagy tévedve. Én 40
hoppá...
Szóval én 40 éves korom körül 3 évig fent voltam netes társkeresőkön. Találkoztam is elég sok férfivel. Iszonyatosan kínos, hülye, nevetséges randijaim voltak. Én minden randira úgy mentem el, hogy hajat mostam, zuhanyoztam, kifestettem egy kicsit magam, csinosan öltöztem fel (oksi, magamhoz képest, de azért igyekeztem).
Olyan sztorijaim voltak, hogy nagyon sajnálom, hogy nem írtam le őket, így utólag csak a legdurvábbakra emlékszem, de hát... szánalom.
Néha ha van olyan kérdés, hogy milyen kínos dolgok történtek veled netes randikon, leírok egy-kettő sztorit és kínomban röhögök, ha visszaemlékezem ezekre.
25-ös voltam
Én is átéltem életem legnyagyobb csalodását akit mindig is szeretem és biztam benne ő döföt hátba.
Közel harmincévig tartó házaság után hagyott el egy pénzes pasiért ennek már két éve.
Tavaly el is váltunk és még mindig nehéz.
A gyerekek tartják bennem a lelket bár ők is nehezen viselik a család szétesését.
Én már nem hiszem,hogy újra tudnék bizni és szeretni bár lehet,hogy találnák egy hüséges megbizható társat. 57F
26. Látod, ez is engem igazol. Ti mindig is csak a külső alapján döntötök! Vagy még az alapján sem. A nyomorék fétfiak s*ggét nyalják a nők, a normális férfiakat meg nem becsülitek. Fura, mert egy komoly férfi nektek unalmas, ámde az ostobák meg lúzerek. Mégis, ki vagy mi kell nektek? A full-full csomag? Azért ez egy picit nevetséges már. Egyébként már nekem kínos hogy ez a végtelen számú idiótát honnan szeditek? Mondok magamról pár szót. Több diploma, saját cég, saját ház, saját autók. 2 beszélt nyelv + a magyar. Stabil egzisztencia, a mai napig képzem magam. Jó megjelenés, minden szituációhoz meg van a megfelelő ruhatáram. Van szabadidőm, ott akkor jut hely a hobbimra is. Tudok viselkedni, értelmesen kommunikálni, adok a szavamra, adok teret a másiknak. Amennyiben szükséges kormányzom a hajót, felelősséget vállalok a tetteimért. Hozok döntést, meghallgatok, támogatok. Nyitott vagyok, elfogadok. Csak pár dolog rólam, persze vannak rossz tulajdonságaim is, pl. túl türelmes vagyok, szeretek gyors lenni, néha emiatt szétszórt.
3 év alatt egy nő sem írt vissza, még egy elutasító levelet sem! 180+ vagyok, tökéletes bmi indexszel. Már soksor elgondolkodtam rajta hogy nektek nőknek nem kell egy ilyen mint én, de ti szívesen randiztok egy ápolatlan, sík ostoba emberrel. Már nekem ciki, vagy inkább nem értem. Én lennék sok? Mitől? Én csak hozom az intelligens és normális férfi típust. A női ismerőseim nem hiszik el hogy nincs senkim, azt gondolják hogy túl válogatós vagyok! Na de nincs is kiből válogatnom! 🧐
Az is vicces hogy azzal jöttök hogy nincs normális férfi! 😂 Tééényleg nincs. Itt ülök egy 140nm2-es gyönyörű családi házban, festői környezetben, stabil egzisztenciával, kulturált viselkedéssel, szilárd emberi jellemmel. Sajnálom a többi hasonló férfitársaimat is, akik ugyanígy vannak. Tudjuk, nincs normális férfi... 🤔
Kérlek ne vitatkozzatok. Nem kell ez a másikat támadó irány, maradjunk az eredeti kérdésnél.
Többieknek köszönöm, hogy ennyien megosztottátok a gondolataitokat és tapasztalataitokat. Nyugodtan jöhetnek még válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!