Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egyedül vagyok hosszan, vagy valami pocsék az életemben, akkor miért járnak a gondolataim körülötte?
Minden kapcsolatot megszakítottunk, nem használt FBt, más csevegő alkalmazásához kéne a telefonszáma, ami már évek óta meg sincs, szóval nem tudnám felvenni vele a kapcsolatot.
Azt hittem, hogy hamar túl leszek rajta, és minden megy majd tovább, nem fog hiányozni, és most megint körülötte járnak a gondolataim.
Írj rá, és megtudod.
Veszítesz valamit? Nem!
Egy éve nem láttam, utoljára, elrohantam mellette, akkor valami komor arca lett, nem szomorú, nem dühös, csalódott. Elég feltünöen és hirtelen váltottam irányt.
Ha valakinek megvan a száma, átküldheti
Miért lenne jó nekem? Hogy nem látom?
Per pill azzal bszom a rezet, hátha megvan lementve a telefonszáma, valamelyik archív névjegyzékben... Közben a 12milliomodik sziamizunál tartok, és mellé attól tartok, ha meg is kerül, max meredten nézem a számokat. De egy tök vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!