Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor egyedül vagyok hosszan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egyedül vagyok hosszan, vagy valami pocsék az életemben, akkor miért járnak a gondolataim körülötte?

Figyelt kérdés

Minden kapcsolatot megszakítottunk, nem használt FBt, más csevegő alkalmazásához kéne a telefonszáma, ami már évek óta meg sincs, szóval nem tudnám felvenni vele a kapcsolatot.

Azt hittem, hogy hamar túl leszek rajta, és minden megy majd tovább, nem fog hiányozni, és most megint körülötte járnak a gondolataim.

2023. ápr. 9. 07:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha tényleg komolyan gondoltad, hogy téged nem lehet elfelejteni, akkor írj rá nyugodtan.
2023. ápr. 9. 12:14
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem így értem, hogy ennyire felejthetetlen lennék. Annyira nem látom sötéten, mint a 9es válaszoló.
2023. ápr. 9. 12:18
 13/21 anonim ***** válasza:
Miért mentetek szét?
2023. ápr. 9. 12:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Három év elég hosszú. Láttad azóta?
2023. ápr. 9. 12:29
 15/21 anonim ***** válasza:

Írj rá, és megtudod.

Veszítesz valamit? Nem!

2023. ápr. 9. 12:39
 16/21 anonim ***** válasza:
9es vagyok. Én onnan tudom, hogy le se szarja a fejem, sőt mintha a létezésem is irritálná, hogy én időszakosan szinte napi rendszerességgel látom.
2023. ápr. 9. 12:44
 17/21 A kérdező kommentje:

Egy éve nem láttam, utoljára, elrohantam mellette, akkor valami komor arca lett, nem szomorú, nem dühös, csalódott. Elég feltünöen és hirtelen váltottam irányt.

Ha valakinek megvan a száma, átküldheti

2023. ápr. 9. 13:05
 18/21 anonim ***** válasza:
De jó neked
2023. ápr. 9. 14:01
 19/21 A kérdező kommentje:

Miért lenne jó nekem? Hogy nem látom?

Per pill azzal bszom a rezet, hátha megvan lementve a telefonszáma, valamelyik archív névjegyzékben... Közben a 12milliomodik sziamizunál tartok, és mellé attól tartok, ha meg is kerül, max meredten nézem a számokat. De egy tök vagyok...

2023. ápr. 9. 14:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen, azért mert nem látod. Én amikor nem látom őt, sokkal könnyebb az életem. Valamilyen szinten a te, valamint az én problémám is beteges.
2023. ápr. 9. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!