Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mihez ért a férje és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mihez ért a férje és mit tesz meg értetek?

Figyelt kérdés

Mihez ért?

Mindig szerettem az olyan férfiakat, akik "ezermesterek". Azt tapasztalom a környezetemben, hogy a mai férfiak alig értenek valamihez. Házfelújításban vagyunk és szinte mindent a férjem csinál egyedül.

Mit tesz meg értem?

Bármit, amit tud. Például a férjem csinálja a körmömet 2-3 hetente (gél lakk) este, amikor elaludt a két kicsi gyerekünk.

Mi próbálunk a másik kedvébe járni és szabadidőt hagyni egymásnak. Nálatok hogy van ez? Segít a férjetek, ha tud?

2023. ápr. 8. 15:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
54%
Én már igyekszem minel kevesebbet tenni mert a végén már szolgának érzem magam
2023. ápr. 8. 15:15
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Segít és én is neki, ez a normális.
2023. ápr. 8. 15:18
 3/20 anonim ***** válasza:
71%

Tudja hogyan kell annyi pénzt keresni, hogy meg tudjuk fizetni a szakmájukhoz értő szakembereket úgy, hogy mi nem nélkülözünk és ne mi kókányoljunk össze vissza otthon.

Cserébe míg ők dolgoznak, mi wellnessezünk, pihenünk, beszélgetünk, építjük az életünket stb.

amúgy, simán tud vakolni, meg ezermester típus. De míg többet keres a munkájával, mint amennyit kiad 1 órára egy szakinak, addig jobban megéri a saját munkájával foglalkozni.

2023. ápr. 8. 15:24
 4/20 anonim ***** válasza:
66%
Én biztosan nem akarnám, h ilyeneket csináljon a férjem. Ő megkeresi ezekre a pénzt és mindent szakemberekre bízunk inkább.
2023. ápr. 8. 15:26
 5/20 anonim ***** válasza:
42%
Miért kell a férfinak megkeresni a pénzt ?
2023. ápr. 8. 15:34
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell, de nálunk így alakult, h ő keresi a több pénzt.
2023. ápr. 8. 15:45
 7/20 anonim ***** válasza:
57%

Jézusom, a kérdező egy kedves dolgot írt ki, amire büszke, valószínűleg amiatt, mert jól esett volna neki az ha más is boldog mint ő. Erre mindenki elkezd a pénzel flexelni.

Mondom ezt férfiként, mérnöki fizuval.

2023. ápr. 8. 15:47
 8/20 anonim ***** válasza:
51%
#7 a többieknél a pénz jelenti a boldogságot 🤷‍♂️
2023. ápr. 8. 15:52
 9/20 anonim ***** válasza:
81%

6 értem csak olyan hülyen jön ki hogy lehuzzatok a kerdezot mert a ferjetek jól keres.

Itthon épült a ház az ajtós 20e Ft / ajtó áron rakta volna be őket , én 2 doboz purhabbal 1 nap alatt betettem a 9 ajtót , 180e Ft nem egész 8 órára. Ertem hogy valaki megkeresi a nettó 4 milliót, (mert ugye ennyire jön ki) de a kérdező büszke hogy a férje megcsinálta erre leoltjatok hogy takol, sőt le is csorozzatok.

Szoval legyen csak büszke rá, O így tudja megkeresni a pénzt, és ez egyáltalán nem rossz

2023. ápr. 8. 16:02
 10/20 anonim ***** válasza:
65%

Nem a pénz jelenti. De pl az én férjem orvos, aki komoly műtéteket csinál és inkább ezzel tölti az idejét, mint azzal, h a ház körül dolgozzon. Ő szereti a munkáját, az hogy itthon fessen, burkoljon kikészítené. Van erre ember, akit hála ég meg tudunk fizetni.

Nem akartam pénzzel flexelni. Csak egyszerűen leírtam, h az én férjemet ez nem teszi boldoggá és nem is csinálja.

A kérdező úgy írta ki, h csak az számít, ha a férfi otthon csinál bármit is, ami nem igaz. Ha megkeresi a pénzt a dolgokra, az is egyenértékű a gondoskodással.

2023. ápr. 8. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!