Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy nővérem, a családnak mindig ő volt a szemefénye, titokban lefeküdt a pasijával a nővérem(18) a fiu (28)

anyuéknak nem szimpatikus a srác és mondták a tesómnak hogy 3 hónap után lehet hogy nem kéne pont vele elvesziteni a szüzességét!.és nekems em szimpatius a férfi... mégiscsak 10 év van köztük.

(persze hogy 18 éves kivánja a szexet megmindent..de...meg tudom hogy ő dönt meg szereti is a srácot de a fiú olyan... veszélyesnek látszik...mit tegyek?..beszéljek nővéremmel?..mert ha szüleink megtudják oltári nagy balhé lesz...(a nővérem nem tudja hogy én tudok róla, egy internetes oldalom tudtam meg, amikor elolvastam az egyik email-jét, tudom h ogy ronda dolog volt, de gyanakodtam és szeretnék minnél többet megtudni erről a fickóról) (egy kétségbe esett 14 éves lány)

2010. okt. 8. 11:22
 1/4 Vuuuk ***** válasza:

tudod mit csinálj?

Paprikás krumplit! az jó lesz a sógorodnak, meg az unokának is!

SEMMIT! nem a Te dolgod! kicsi vagy Te még ahhoz hogy ebbe beleszólj! megértem, hogy félted a nővéred, de ha elmondod neki, hogy egy gáz alak a csávó és leszarja, akkor nem tudsz mit tenni...

Ha más nem, akkor a szüleid is megtudják, hogy mit csinált és már kerül is fel az excsajok.hu-ra a nővéred!

25/F

2010. okt. 8. 12:00
 2/4 anonim válasza:

Ha elmondod, senkinek nem lesz jobb. Nem attól fog összedőlni a világ, hogy kivel fekszik le.

Nővéred valószínűleg csak rózsaszín ködöt lát: maximum beszélni próbálj vele, hogy aggódsz érte. Szexet fölösleges szóba hozni szerintem, csak mondd el, hogy aggódsz a pasi miatt.

2010. okt. 8. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia.Most azért nem szimpatikus mert 10 év van közöttük?Vagy nős?Nem értem.szép hogy aggodsz a testvéredért de ha nem tud veled őszinte lenni valószínű azért mert nem bízik meg benned.És ez lehet a te hibád is nem csak az övé.Szerintem ha ők szeretik egymást ebbe "sajnos"nem lesz beleszólásotok.Inkább ismerjétek meg a fiút jobban és ha tesódnak annyira fontos,próbáljátok megszeretni a választottját.
2010. okt. 8. 12:01
 4/4 anonim válasza:
ajánlkozz be a srácnál és intézd el, h rajtakapjanak... :D
2010. okt. 8. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!