Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan nő mint Sári...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan nő mint Sári Évi ki nem szeretne gyereket?

Figyelt kérdés
[link]
2023. ápr. 6. 06:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%

Sok nő nem szeretne gyereket, joguk van hozzá. Nem mindenkinek az a célja hogy legyen utód, neveljen stb, ez is egy felfogás. Gyerek nélkül teljesnek érzik az életüket, egészségükre.

Magam részéről még nem értek ezzel egyet. Nekem hiányozna a gyerekkel való focizgatás, kosarazás, labdázás, játszás. A pelenkázást, hosszú éjszakázás és egyéb kellemetlenebb pillanatok meg ehhez hozzátartozik, azzal sincs gond.

2023. ápr. 6. 06:24
 2/14 NTBS ***** válasza:
73%
Sok ilyen nő van.
2023. ápr. 6. 06:32
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
A népességfogyás statisztikája szerint túl sok ilyen nő van és a számuk még egyre nő is ráadásul.
2023. ápr. 6. 06:37
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Intelligens nő. Pont mindig erről beszélek a férfiak 40 feletti sőt 50 és 60 feletti gyermekvállalásánál, hiába tudod kicsapni a spermát, nem erről kellene szólnia. Hanem arról mégis hány éves leszel mikor a gyerek felnő? Életben leszel még mikor az érettségijét megkapja? Mikor a diplomáját? Mikor családot alapít? A statisztikák szerint nem. Nos egy szülő így nem szülő csak nemző.
2023. ápr. 6. 06:43
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
Csakhogy nála ez már nem döntés, azaz nem intelligencia kérdése. Egyszerűen lejárt az idő.
2023. ápr. 6. 06:55
 6/14 Noren1989 ***** válasza:
85%

Megannnnnnyi nő van hasonló.

Nem mindenki tartja élete céljànak egy, vagy több kismagyar kinevelését.

2023. ápr. 6. 07:25
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
5. De az. Gondolod nem tudott volna lefialni eddig mikor még nem járt le az idő ugyanúgy ahogy mások megtették??
2023. ápr. 6. 08:32
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Igen. Én ilyen vagyok. Sosem szerettem volna gyermeket, és nem azért, mert karriert építettem vagy ilyesmi. Egyszerűen nem érzem magamban az anyai ösztönt. Mikor megismertem a Vőlegényemet, én 36 voltam, ő 29. Gondoltam, hamar kell majd a témáról beszélnünk, és Neki, Érte, Tőle vállaltam volna, de magam érzése szerint továbbra sem. Végül ő is azt a döntést hozta, hogy az ő, a mi életünkben a gyerek szerepet továbbra is az állataink töltik be. És mi így vagyunk boldogok, teljesek. És nem érezzük magunkat ettől rossznak. Rosszabb lenne, ha társadalmi nyomásra vállalnánk, amit szívből nem akarunk.

Ez az én őszinte válaszom.

40/N

2023. ápr. 6. 08:36
 9/14 anonim ***** válasza:
79%

Én nem akarok gyereket, soha nem is akartam. A játszótér, az anyák napi versike stb számomra egyáltalán nem vonzó, a terhesség, szülês, éjszakázás, évtizedeken át folyamatos anyagi, érzelmi teher számomra a legrosszabb büntetés amit el tudok képzelni. És lehet önzőnek nevezni, de inkább vagyok önző és boldog, mint nem önző, és boldogtalan, ráadásul borzasztó rossz anyja egy olyan gyereknek aki ezt nem érdemelte ki.

25N

2023. ápr. 6. 08:44
 10/14 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ez egyáltalán nem ritka. Én sem szeretnék gyereket. Se karrier, se anyagi oka nincs, egyszerűen nem vágyom rá. Sosem találtam meg a közös hangot gyerekekkel, pedig régebben táboroztatásoknál segítettem és tanári diplomám is van. Elrettent a terhesség és a szülés gondolata, nem bírom az üvöltést, csak tehernek érezném az anyaságot és a gyereknevelést. Ezenkívül baráti társaságban több gyerekes házaspár példája van előttem. Ha átmegyek hozzájuk mindig úgy jövök el, hogy hálás vagyok, hogy nekem nem így kell élnem és nem azt gondolom, hogy milyen jó nekik.

33/N

2023. ápr. 6. 09:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!