Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem él párkapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem él párkapcsolatban, az sok megfelelési kényszertől megkíméli magát?

Figyelt kérdés
Egyre többen választják a szingli életmódot és élnek a munkájuknak, hobbijuknak, esetleg kialakítanak laza kapcsolatokat vagy eljárnak prostikhoz, lényeg, hogy legyen stabil önbecsülésük. Valahogy ez sokkal egyszerűbb életnek tűnik nekem, mint a sok dráma, cirkusz, megcsalás, amit a párkapcsolatban élő emberek csinálnak.

2023. ápr. 3. 21:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

#16 vagyok

#17 Nekem kimaradt, mert egyáltalán semmi érdeklődésem nem volt a srácok iránt. (Csajok iránt se .-)) Egyszerűen nem foglalkoztatott a dolog.

Én olyan "kivételes egyed" vagyok, hogy 30-on felül jöttem össze a párommal, így felnőttként élem meg az euforikus, mindent elsöprő szerelmet és összetartozást. Jó, mi tényleg szerencsés helyzetben vagyunk, mert mindkettőnknek van saját "vagyona", de mások még így is szoktak ezen veszekedni/vagdalkozni. Mi annak a híve vagyunk, hogy az időt, amit ezzel töltenénk, inkább a megbeszélésre, kompromisszumra fordítjuk.

2023. ápr. 5. 09:01
 22/29 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban élek, sőt házzasságban, de nincs megfelelési kényszerem.

Igaz, hogy 50 felett nősültem, amikor a kortársaim a második házasságukban szoktak élni.

Nyilván van néha vita, de összességében nekem így jobb, mint egyedül. A világon nincs olyan dolog, ami magától működik, természetesen kell dolgozni egy kapcsolaton folyamatosan.

2023. ápr. 5. 09:17
 23/29 anonim ***** válasza:
64%

Én azt látom, hogy igen mivel az összes munkatársam vagy elvált vagy szar kapcsolatban van.

Sokaknak soha nincs pénzük mert a vagy a kölkök vagy az asszony elszedni.

Fáradtak és kimerültek, semmire nincs idejük.

Ezzel szemben én a saját házamban lakom egyedül.

3 év alatt a teljes ház fellett újítva és a teljes berendezés kilett cserélve.

Hűtőtől kezdve a mosógépen át a tv-ig minden.

Most beszéltem egy haverral majd megyek ki hozzá Zürich-be, van vonat a Keletiből. Nem nagy szám.

Hát ha a kölkökkel való szenvedés jobb. Meg a pénztelenség. Mindenkinek megvan a joga, hogy az legyen aki akar.

34 F

2023. ápr. 5. 10:15
 24/29 anonim ***** válasza:

Az én példám meg azt mutatja, hogy mióta kiköltözött hozzám a párom Ausztriába, több pénzem van. Egy helyen dolgozunk, és kettőnknek a kb 4000 euróból több marad, mint amikor egyedül éltem kettőből.

Soha nem volt ennyi pénz a számlámon, mint most.

Gyerekünk nincs.

2023. ápr. 5. 11:19
 25/29 anonim ***** válasza:
Aki megfelelési kényszerben van együtt valakivel, meg is érdemlik mind a ketten.
2023. ápr. 5. 11:56
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

Figyelj 24 nekem nem tisztem megítélni azt hogy ki mit kezd az életével párral vagy a nélkül él …stb

Nekem ez az egész nem hiányzik. Volt olyan munkatársam aki 2 gyerekkel albérletben lakik, és nem én találom ki azt állította több másik kollegának, hogy én neki udvarlók. (Persze ez nem volt igaz.)

Mert annyira kell neki a pénz. Na ez az ami nekem nem hiányzik tudod.

Egy másik kolléga meg még az érettségit sem tudja lerakni mert a kölök mellet nincs semmi ideje.

2023. ápr. 5. 12:56
 27/29 anonim ***** válasza:
51%
26. Most nem azért de kölköt nem volt kötelező gyártania az ismerősödnek. Előbb érettségizett volna le. Így utólag a gyerekre fogni nagyon szánalmas. Nem ő kérte hogy megcsinálják.
2023. ápr. 5. 13:16
 28/29 anonim ***** válasza:
41%
Én csak magamból tudok kiindulni: igen. Nem kell folyamatosan "formában lennem". Enervált vagyok, majd' elalszom, nyűgös vagyok, semmihez nincs kedvem? Nem baj. Akkor sem, ha ez gyakran így van. Senki nem elégedetlenkedik miatta. Nincs humorom, 120-as IQ-m, sem semmi érdekes bennem, nem lehet velem nagyokat beszélgetni? Ugyanígy: nem baj, senki nem húzza a száját miatta. Csak zuhanyoztam, fogat mostam, össz. ennyit törődtem az amúgy sem díjnyertes külsőmmel nő létemre? Szintén: nem baj, nincs ki azonnal kiábránduljon belőlem az első ilyen nap után. Nem kotyvasztok, nem suvickolok? Ez is rendben van. Meg még számos más dolog is. Rengeteg energiát megspórolok, és nekem, akinek abból gyárilag alig van, ez elég fontos. Nem tudok elképzelni olyan férfit és kapcsolatot, akiért - amiért megérné nap mint nap hajszolnom, "odatennem" magam. Nem is lennék rá képes.
2023. ápr. 5. 21:00
 29/29 anonim ***** válasza:
Én annyit dolgozom, hogy örülök, hogy van szabadidőm nem hogy még párkapcsolat.
2023. ápr. 6. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!