Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem él párkapcsolatban, az sok megfelelési kényszertől megkíméli magát?
#16 vagyok
#17 Nekem kimaradt, mert egyáltalán semmi érdeklődésem nem volt a srácok iránt. (Csajok iránt se .-)) Egyszerűen nem foglalkoztatott a dolog.
Én olyan "kivételes egyed" vagyok, hogy 30-on felül jöttem össze a párommal, így felnőttként élem meg az euforikus, mindent elsöprő szerelmet és összetartozást. Jó, mi tényleg szerencsés helyzetben vagyunk, mert mindkettőnknek van saját "vagyona", de mások még így is szoktak ezen veszekedni/vagdalkozni. Mi annak a híve vagyunk, hogy az időt, amit ezzel töltenénk, inkább a megbeszélésre, kompromisszumra fordítjuk.
Párkapcsolatban élek, sőt házzasságban, de nincs megfelelési kényszerem.
Igaz, hogy 50 felett nősültem, amikor a kortársaim a második házasságukban szoktak élni.
Nyilván van néha vita, de összességében nekem így jobb, mint egyedül. A világon nincs olyan dolog, ami magától működik, természetesen kell dolgozni egy kapcsolaton folyamatosan.
Én azt látom, hogy igen mivel az összes munkatársam vagy elvált vagy szar kapcsolatban van.
Sokaknak soha nincs pénzük mert a vagy a kölkök vagy az asszony elszedni.
Fáradtak és kimerültek, semmire nincs idejük.
Ezzel szemben én a saját házamban lakom egyedül.
3 év alatt a teljes ház fellett újítva és a teljes berendezés kilett cserélve.
Hűtőtől kezdve a mosógépen át a tv-ig minden.
Most beszéltem egy haverral majd megyek ki hozzá Zürich-be, van vonat a Keletiből. Nem nagy szám.
Hát ha a kölkökkel való szenvedés jobb. Meg a pénztelenség. Mindenkinek megvan a joga, hogy az legyen aki akar.
34 F
Az én példám meg azt mutatja, hogy mióta kiköltözött hozzám a párom Ausztriába, több pénzem van. Egy helyen dolgozunk, és kettőnknek a kb 4000 euróból több marad, mint amikor egyedül éltem kettőből.
Soha nem volt ennyi pénz a számlámon, mint most.
Gyerekünk nincs.
Figyelj 24 nekem nem tisztem megítélni azt hogy ki mit kezd az életével párral vagy a nélkül él …stb
Nekem ez az egész nem hiányzik. Volt olyan munkatársam aki 2 gyerekkel albérletben lakik, és nem én találom ki azt állította több másik kollegának, hogy én neki udvarlók. (Persze ez nem volt igaz.)
Mert annyira kell neki a pénz. Na ez az ami nekem nem hiányzik tudod.
Egy másik kolléga meg még az érettségit sem tudja lerakni mert a kölök mellet nincs semmi ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!