Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem él párkapcsolatban, az sok megfelelési kényszertől megkíméli magát?
"kialakítanak laza kapcsolatokat vagy eljárnak prostikhoz, lényeg, hogy legyen stabil önbecsülésük." - Tessék?
Nyugodtan légy szingli, de azért ne írd, hogy van önbecsülésed, azért, mert valaki (és lehet te is) inkább laza kapcsolatban van és prostizik.
Aki párkapcsolatban él egyáltalán nem tuti, hogy nincs önbecsülése, honnan szedsz ilyen marhaságokat?
Én párkapcsolatban élek. Nincs dráma, cirkusz, megcsalás. Sőt, megfelelési kényszer sincs.
Helyette van szerelem, intimitás, bizalom, egymás támogatása, és csomó minden más, amit pénzért nem lehet venni 🤷🏼♀️
De felőlem mindenki azt csinál ami akar. Ha boldoggá tesz a prostizás akkor hajrá.
Valahogy úgy tudnád kideríteni a másik kedvel, vagy csak átformálni akar, hogy ő kezdeményez. Ezzel jelezvén szimpatikus vagy neki és ezért olyannak szeret amilyen vagy. Persze így sem lát 100ban. A magánéleti dolgaidat senki nem látja addig, ameddig nem lesz ő is részese. Ha igénytelen vagy aki fél a házimunkától és ezt te megfelelési kényszernek érzed az a te problémád.
Párkapcsolatot én sem szeretnék akárkivel. Ez főleg az egzisztenciám felépítésének köszönhető, de nem vetem el, hogy egyszer talán valakivel együtt élek a későbbiekben. Ez attól függ mennyire fog meg a másik és mennyire hasonlítunk gondolkodásban. Előre elvetni valamit hülyeség. 10 évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy azt csinálom amit csinálok és álmomban sem gondoltam volna, hogy úgy élek majd, ahogy élek.
Én nőként pont a megfelelési kényszer miatt nem akarok már kapcsolatot. Így sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!