Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A baràtnőm nem takarít.....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xsedan kérdése:

A baràtnőm nem takarít.. Vajon miért?

Figyelt kérdés
1éve lakunk együtt már van 1 fél éves gyerekünk. Az elején szó nélkül takarított stb.. Most a cigànyoknál nincs ilyen nincs egy asztal se szabadon mindenhol tányérok, ruhàk, bemenni se lehet a fürdőszobába. Megfőz meg kimos, kiteriget, de ennyi. Neki az már nem szàmít ha hónapok óta nincs letakarítva a gáztűzhely stb. Eddig én csináltam, direkt nem teszek rendet. Egyáltalán nem zavarja, pedig egèsznap itthon van.. én dolgozom mindennap szerintem ennyit elvárhatok, hogy tiszta házba jöjjek haza..
2023. ápr. 3. 19:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%
Azért ő se heverészik egész álló nap a kanapén a gyerek mellett.Nem mindegy,hogy mekkora házat kell takarítani és milyen a gyerek.Ha egy nagyobb házat kell egyedül tisztává tenni egy sírós gyerek mellett az nem lesz egyszerű és elhiszem,hogy ideje és energiája sincsen rá.A házimunkába pedig segíts neki,mert lehet egyedül nem bírja csinálni.
2023. ápr. 3. 22:26
 22/25 anonim ***** válasza:
28%
Albérletben laknak, nem nagy házban. A kérdező most készül házat venni.
2023. ápr. 4. 07:19
 23/25 anonim ***** válasza:
86%

Szülès utáni depresszióról hallottál már?

Nekem terhessèg alatt jött ki egy rövidebb időre a depi, lecsúsztam a bèka segge alá, pedig èn egy pörgös, mindent is megcsinálok nő vagyok. De ott akkor abban az időben nem ment semmi se. Hiába akartam, terveztem el a napot, nem bírtam vègig csinálni. Ennèl rosszabb nincs. Beszèlgess vele erről sokat, egy fèl èves gyerek mellett mèg azèrt elèg nehèz a helyzet, pláne ha hasfájós, nem alszik èjszaka, sokat sír.

2023. ápr. 4. 07:58
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha meguntad a családosdit és ürügyet keresel a szakításra, akkor ez egy jó alkalom. Ne habozz, rakd ki a lányt a gyerekkel együtt még ma.

Ha viszont őszintén szereted a társadat, akkor mihamarabb szerezz neki egy pszichológust. Ha a szülés előtt nem volt gond a házimunkával, most meg nem zavarja a dzsuva (vagy nincs ereje kitakarítani), eléggé depresszió gyanús. Mindenképpen kezelést igényel ez az állapot.

2023. ápr. 4. 19:35
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani de ahogy olvastalak gyermek is van aki még picurka. Van ugy hogy egy gyermek az egész napját kitölteni az anyukának és joformán arra sincs ideje hogy hajat mosson, esetleg fürödjön... sorolhatnám tényleg! Két gyermekem van. Neki sem könnyű, inkább segíts neki ha tudsz!
2023. ápr. 4. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!