Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A baràtnőm nem takarít.....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xsedan kérdése:

A baràtnőm nem takarít.. Vajon miért?

Figyelt kérdés
1éve lakunk együtt már van 1 fél éves gyerekünk. Az elején szó nélkül takarított stb.. Most a cigànyoknál nincs ilyen nincs egy asztal se szabadon mindenhol tányérok, ruhàk, bemenni se lehet a fürdőszobába. Megfőz meg kimos, kiteriget, de ennyi. Neki az már nem szàmít ha hónapok óta nincs letakarítva a gáztűzhely stb. Eddig én csináltam, direkt nem teszek rendet. Egyáltalán nem zavarja, pedig egèsznap itthon van.. én dolgozom mindennap szerintem ennyit elvárhatok, hogy tiszta házba jöjjek haza..
2023. ápr. 3. 19:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%

". Megfőz meg kimos, kiteriget, de ennyi."

Nemcsak megfőzz és igen kevés, de miért gondolja, hogy lusta?

Oké, akkor lusta. De akkor ne szó nélkül várjon arra, hogy a tűzhelyet letakarítsa, hanem beszéljen vele.

Osszák meg a házimunkát!

Nem tudom milyen a kicsi, ha el van, nem nyűgös, akkor na tényleg többet csinálhatna, de ha pont olyan, akkor nem olyan könnyű még akkor sem, hogyha nem lusta.

2023. ápr. 3. 20:22
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
Nem lehet, hogy kimerült a párod? Sokat éjszakázik? Belefásulhatott a monoton hétköznapokba, főleg, ha sokat van egyedül, ahogy valaki már írta is. Ha van kaja és tiszta ruha, szerintem a többi átmenetileg nem annyira fontos. Fel kellene töltődnie kicsit. Elég gáz, hogy többen is a tűzhely tisztaságáért aggódnak, egy fiatal anyuka jólléte nem érdekes. Pedig így a babának se feltétlenül jó hosszútávon. Elhangzott már a kérdés részedről "drágám, hogy vagy"?
2023. ápr. 3. 20:23
 13/25 anonim ***** válasza:
86%
Egy éve laktok együtt, és már fél éves a gyereketek? Jól kiismertétek egymást. Te, meg az elvárásaid, ehh...
2023. ápr. 3. 20:27
 14/25 anonim ***** válasza:
33%

#12 Persze, érdekes a fiatal anyuka jólléte.Én feminista nő vagyok, de még én is azt mondom, hogy rengeteg nő IS túltolja a biciklit és rohadtul lusta, túlságosan el van kényelmesedve.

Már nem azért, igenis fontos, hogy a konyha tiszta-e, ahol az ételt készíti.Tudsz olvasni?HÓNAPOK ÓTA nem takarította le a tűzhelyt.Ez milyen kib*szott undorító már?

Főzés után SZÓ SZERINT max 5 perc letörölni.Ez simán csak egy igénytelen, gusztustalan emberre vall.

A mosogatást is főzés közben csinálják normáliséknál.

Egy ilyen retkes környezetben a babát nem félti?

Azért ki ne találd már, hogy ha főz, akkor nem fér bele neki még legalább letörölni a tűzhelyt.

Mit csinál egész nap?Max 2 óra alatt kész a főzés is.Gondolom nem ilyen ételkülönlegességeket készít.

2023. ápr. 3. 20:34
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

Jaj mintha mindenkinél minden percben patyolat tisztaság lenne.

Elmondanám, nekem már felnőtt gyerekeim vannak, de előfordul, hogy főzés után nincs kedvem letakarítani a tűzhelyet. Tegnap pont így jártam. Jól esett pihenni ebéd után. De reggel felkeltem, megláttam a tűzhelyet, 10 perc alatt letakarítottam mielőtt munkába mentem. És akkor mi van?

Egyébként amikor kicsik voltak a gyerekek, nalam is volt kupi. Ez van. Férjem sokat segített.

Azért nem egyszerű. Reggel felkel a gyerek, reggeli, öltöztetés, lemenni játszótérre, mert hát ugye kell a mozgás a gyereknek, hazafele vásárolni, megebédeltetni, főzni (én mindig masnapra főztem, hogy délelőtt tudjon a levegőn rohangálni), délután megint sétálni, játszótérre menni, programot kitalalni. És már este is van.

Na ugye hogy ugye?

2023. ápr. 3. 20:38
 16/25 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy elfelejti, lehet, hogy lusta, lehet, hogy nem bír, a lényeg, hogy beszéljétek kérdező erről.
2023. ápr. 3. 20:40
 17/25 anonim ***** válasza:
52%
Beszélj vele, azért nekem olyan furcsa, hogy itt mindenki beállítja a férfit rossznak és melo után takarítson ő, hagyjuk már. Gondolom nem egy kastélyt kell takarítani, igen nem mindig egyszerű egy gyerekkel, de ha a fél kezem a seg gembe van, akkoris tudok csinálni egy alap takarítást, mondjuk mikor alszik a pici. Akinek meg eleve nincs igénye a tisztaságra, azzal kezdhetsz bármit, nem fog változni. 31/N
2023. ápr. 3. 20:43
 18/25 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező azt írta, azelőtt takarított a barátnője. Ha ez mostanában változott, mégiscsak lehet valami gond. Könyörgöm, fél éves a gyerek. Simán lehet, hogy anyuka tartalékai kimerültek. Annyira bírom ezeket a fél kezem a seggemben van típusú hozzászólásokat! Jól esik magadat fényezni, ugye? Nem vagyunk egyformák, nem bírjuk egyformán a terhelést. Senki nem állította, hogy a kérdező rossz. Viszont többen is javasolták a beszélgetést. Ja, csak hogy tiszta legyen, nálunk négy gyerek nőtt fel egy rohadt nagy kertes házban, de ha újra kezdhetném, nem robotolnék annyit, pláne nem akkor, amikor a pici alszik, hanem pihennék. Akkoriban még én is azt gondoltam, hogy marha fontos mindennap végignyalni a házat, de ötven felé már másképp látom.
2023. ápr. 3. 21:00
 19/25 anonim ***** válasza:
24%
#15 Tudsz olvasni?HÓNAPOK ÓTA NEM CSINÁL SEMMIT a főzésen kívül.Erre okoskodsz, hogy te néha nem törlöd le a tűzhelyt.Normális vagy????Szerinted azonos a kettő?
2023. ápr. 3. 21:51
 20/25 anonim ***** válasza:
41%

#18 Azért nagy különbség, hogy nagyjából a minimumot elvégzed meg aközött, hogy naponta nagytakarítást csinálsz.Az tényleg felesleges, de sokkal jobb, mintha retkes lennél.

Látod, van benned kötelességtudat, fiatalon bírtad a munkát, dolgoztál.Ahogy kötelességed.Nyilván, hogy így öregségedre másként gondolod, az természetes, hogy manapság már nem bírnál annyit.

Azért érted az is a ló túloldala, mikor anyuka is egész nap fetreng meg alszik a gyerekkel és mindent a férfitől vár, mert van egy barom, akit ki lehet zsigerelni.Ilyen nők is vannak bőven.Manapság feltűnően sok nő "megbolondul" a szülésben, közben semmit nem csinál otthon.Ez sem normális egy kicsit sem.

2023. ápr. 3. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!