Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy a barátnőmet meglátom h bugyiban meg egy felsőben van és takarít vagy csak fekszik, főz mindjárt elkapom őt és szex van. Ha főz és úgy kapom el akkor az asztalon akarja nem az ágyban. Ez másoknal is igy van? 25/f 24/l
3éve vagyunk együtt
Van amikor egy nap 5x is szexelünk ,nem sok??
Más pároknál is előfordul,hogy szeretnek szexelni,igen.Csak nem kötik a másik orrára.
Akkor sok,ha te/ti úgy érzitek.
Az normális, hogy szarás után nedves törlővel is törlöm a segglyukam egészen addig amíg már nem látszik a barnaság a WC papíron?
Na, kb. ennyire érdekel ez itt bárkit.
Olvastam valami ilyen kutatási eredmény félét pár éve, hogy a férfiakban a házimunkát végző nők váltják ki a legnagyobb szexuális ingereket. Én is észreveszem a páromon. Magyarázatot nem emlékszem, hogy olvastam volna rá, csak hogy létező jelenség. Tök érdekes amúgy. Meg a legvonzóbbnak akkor látják a partnerüket, ha bugyi-póló kombináció van rajtuk.
A szexben meg az a lényeg, hogy egyezzen az igény. Ha nektek nem sok, akkor teljesen rendben van.
És az, hogy én immúnis vagyok az alkoholra? Háromnegyed üveg szerb rumtól sincs semmi bajom, akár dolgozhatnék is. Nem is értem mások hogy tudnak lerészegedni pár pohár valamitől, az én eddigi kísérleteim (2 üveg bor, 1 üveg vodka, most a rumos kísérlet) mind negatívak lettek.
Vajon létezik erre egy gén vagy valami egyéb dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!