Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy a barátnőmet meglátom h bugyiban meg egy felsőben van és takarít vagy csak fekszik, főz mindjárt elkapom őt és szex van. Ha főz és úgy kapom el akkor az asztalon akarja nem az ágyban. Ez másoknal is igy van? 25/f 24/l
Figyelt kérdés
3éve vagyunk együtt
Van amikor egy nap 5x is szexelünk ,nem sok??
2017. dec. 9. 17:53
11/35 anonim válasza:
5x is szexeltek? Jó benga lehetsz, ha ennyiszer kell megkúrnod, mire elmegy a hölgy. :D Jár a keksz, mehetsz vissza műszakra a pihi idődről.
12/35 anonim válasza:
10, én is így vagyok. Nő létemre az asztal alá iszok sok férfit. A részegség nálam csak álmosságban mutatkozik meg.
13/35 anonim válasza:
Én 3 sörtől már egész jól érzem magam, 6 korsó után pedig járni sem tudok egyenesen. :D
14/35 anonim válasza:
Hát ez van, a szomorú csak az ebben, hogy így még így sem kelthetem magamban a boldogság illúzióját, illetve aggasztó, hogy lehet az antidepresszánsok sem fognak érni semmit...
15/35 anonim válasza:
Játszátok el a beteg/ápolónő szerepet szexi ápolónő öltözékben:
Dirty sex to cure a sick panda
16/35 anonim válasza:
nem akarsz mellékest keresni?
Kovi lehet adna munkát neked.
animális kis ösztönlény vagy, akit a farka vezet.
ha azt mondanád, hogy havi 5 könyvet elolvasol, többet érnél a szememben, mint így, hogy napi 5 alkalommal baszol.
de hát van, akinek csak ennyi jutott a természettől.
17/35 anonim válasza:
Bocs, de nekem nem kéne szexmániás pasi. Persze, a barátnőd is az, akkor rendben van.
18/35 A kérdező kommentje:
Meg amikor haza érünk munkából rögtön tépjük egymásról a ruhát.
2017. dec. 9. 19:40
19/35 anonim válasza:
Na, megint az önjelölt erotikusregény-szerző. A múltkori autósszexes sztori kreatívabb volt.
20/35 anonim válasza:
Na ja, a kéthavi egy sokkal jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!