Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az normális hogy a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy a barátnőmet meglátom h bugyiban meg egy felsőben van és takarít vagy csak fekszik, főz mindjárt elkapom őt és szex van. Ha főz és úgy kapom el akkor az asztalon akarja nem az ágyban. Ez másoknal is igy van? 25/f 24/l

Figyelt kérdés

3éve vagyunk együtt

Van amikor egy nap 5x is szexelünk ,nem sok??

2017. dec. 9. 17:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
71%
Hagyjátok már oda sem bagózik arra amit írtok, csak irkálja a kamu fszágait. :p
2017. dec. 9. 20:48
 22/35 A kérdező kommentje:

Nem kamu kérdés.

19# nem tudom miről beszélsz.:D

2017. dec. 10. 12:34
 23/35 anonim ***** válasza:
71%
Jó és mégis kit érdekel?
2017. dec. 10. 13:01
 24/35 anonim válasza:
Mi vártunk a szexszel házasságig és utána egy párszor előfordult a napi 5X .. :D Volt mit bepótolni, aztán még mindig minden nap szexelünk, kivétel a piros betűs napokon, mert azt kellemetlen nekem. Szerintem, ha mindkettőtöknek oké, akkor nincs vele gond, bár mi is furán éreztük magunkat amikor egy nap 5X csináltuk.. Szexfüggőség? Kibírnátok egy hétig szex nélkül?
2017. dec. 11. 20:21
 25/35 A kérdező kommentje:
Nem bírnánk ki.
2017. dec. 12. 18:06
 26/35 Kései Sirató ***** válasza:
33%

Kedves Kérdező! Én tudom, hogy nem kamu kérdés, az én Pasim ugyanilyen, mi is rengeteget szeretkezünk, de néha 2-3 napig egyáltalán nem (pl. menses miatt), utána meg kiveszünk egy nap szabadságot és elmegyünk kettesben egy szállodába, ott összejön 5-6 is. Az is hozzájön nálunk, hogy borzasztóan szerelmesek vagyunk egymásba. Ha nem vagyunk együtt is egyfolytában egymásra gondolunk.

Kevés embernek van szerencséje azzal lenni, akibe szívből szerelmes és hogy ez még kölcsönös is - ennek tudható be, hogy nem hiszik el, illetve nem nagyon volt ilyenben részük.

Mi szoktunk szeretkezni kocsiban is, fürdőkádban is (bár az nem a legkényelmesebb helyszín)és imádunk meztelenkedni is..

Szóval teljesen normális és rendben van, ha így mind2töknek jó.

2017. dec. 13. 10:40
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
Én akkor is ha meglátom a klotyón letolt bugyiban mindjárt seggbekúrom hogy csak úgy kenődik a kula.
2017. dec. 15. 10:07
 28/35 anonim ***** válasza:
29%
Röhögök csak az ilyen nagyot mondókon. Napi 5-6x meg hetekig,évekig.Nektek mi a szex?Adsz egy puszit a homlokára?Nehogy már előadja nekem valaki hogy évekig minden nap ugyan azzal a partnerrel lenyom 5-6 rendes (minimum egy órás menetet nem 5 perces taknyolást).Az ilyeneknek akkor ezen kivül semmi más dolga sincs?Nem dolgoznak vagy ilyesmi?
2017. dec. 15. 10:14
 29/35 A kérdező kommentje:
De nem mindennap csak elég gyakran és fél órás
2017. dec. 15. 11:00
 30/35 anonim ***** válasza:
65%
Van amikor napi 7x is megfogom a csajom seggét és elkapom főzés közben.Aztán beleverem a túrós tésztába.Fél óráig szexelünk napi 10x.Abból 29 perc 50 másodperc hajsimogatás,10 másodperc aktus.De csak a 10. menetnél élvezek el.
2017. dec. 15. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!