Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy a barátnőmet meglátom h bugyiban meg egy felsőben van és takarít vagy csak fekszik, főz mindjárt elkapom őt és szex van. Ha főz és úgy kapom el akkor az asztalon akarja nem az ágyban. Ez másoknal is igy van? 25/f 24/l
3éve vagyunk együtt
Van amikor egy nap 5x is szexelünk ,nem sok??
Nem kamu kérdés.
19# nem tudom miről beszélsz.:D
Kedves Kérdező! Én tudom, hogy nem kamu kérdés, az én Pasim ugyanilyen, mi is rengeteget szeretkezünk, de néha 2-3 napig egyáltalán nem (pl. menses miatt), utána meg kiveszünk egy nap szabadságot és elmegyünk kettesben egy szállodába, ott összejön 5-6 is. Az is hozzájön nálunk, hogy borzasztóan szerelmesek vagyunk egymásba. Ha nem vagyunk együtt is egyfolytában egymásra gondolunk.
Kevés embernek van szerencséje azzal lenni, akibe szívből szerelmes és hogy ez még kölcsönös is - ennek tudható be, hogy nem hiszik el, illetve nem nagyon volt ilyenben részük.
Mi szoktunk szeretkezni kocsiban is, fürdőkádban is (bár az nem a legkényelmesebb helyszín)és imádunk meztelenkedni is..
Szóval teljesen normális és rendben van, ha így mind2töknek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!