Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett az divat, hogy sok nő 2-5 évvel fiatalabb pasit választ?
Miért terjedt így el?
Az én időmben még az is zavarta a csajt, ha fél évvel idősebb...
Nemhogy még akár 2-5 évvel... Szerintem ezek a kapcsolatok max. 30 éves kor alatt működhetnek egy ideig.
Sose tetszett meg senki aki nálam fiatalabb, ahogy mondod valahogy zavart. Aztán megismertem valakit aki 4 hónappal fiatalabb ami ha jobban belegondolok semmi, nem is érződik, plusz egy rendkívül férfias pasi aki közben érzelmes is és végtelenül kedves. Sajnos az élet nem úgy alakította a dolgokat, plusz a világ másik felén lakik (szó szerint).
Aztán megismertem valakit aki 2 évvel fiatalabb nálam és baromira elkezdtem vonzódni hozzá és érzelmileg is rögtön egymásra kattantunk. Majd meglátjuk mi lesz. Sose gondoltam volna. Aztán rájöttem, hogy még a 2 év is semmi és nem mondom, hogy a kor nem számít, de nem annyira, mint ahogy az emberek gondolják.
"Az én időmben még az is zavarta a csajt, ha fél évvel idősebb."
ALsóban engem is zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!