Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság kb. minden második 13-14 éves vagy még fiatalabb kiscsajnak 20-25, vagy akár 30 éves "pasijuk" van, divat a pedofília vagy mi?
És ez csak engem idegesít? Akkor az én korosztályom meg menjen az oviba "csajozni a 6 évesekhez,ja nem mert lassan már azoknak is 35 lesz a minimum. XD
A pasikat meg nem értem mit esznek a sokszor még tök kislányos( se melle,alakja) 12 éves kislányokban?
Na és a lányokról meg nem is beszélve,azt állítják hogy ők érettségben ott vannak egy kb. 20 éves szintjén, és hogy a 20 év alatti pasik gyerekesek meg kisfiúk, monja ezt a 12 éves KISLÁNY aki másnap meg hello kittys lufiért nyivákol a barátjának,tapasztalat,láttam. Ez sztem nem normális az ilyen pasik meg nem norm. ok,vagy agyilag megragadtak ezen a szinten és/vagy csak dugni akarnak de akkor is ott vannak a 18 20 év körüliek van azokból is elég. És még jobban is néznek ki (nőiesebbek stb...) utóirat: Akinek nem inge ne vegye magára!!!
16/f
Amióta világ a világ, azóta szeretik a csajok az idősebb pasikat. Így volt ez már akkor is, mikor én voltam általános iskolás.
25f
Sok mai lánynak nincs esze.A fiatalabbaknak azért jó ,mert ,hú de menők idősebb pasival ,a férfiak ,meg mert hát fiatal ,életteli,sok mindenre "jó".. De nyugi ,itt a kivétel :)
14/l
há figyelj, egy 20 évesnél aki tetszik is, általában nem kapok jeleket, vagy hosszú kapcsolatban él, de egy 14-15 évestől aki tetszik is, az esetek 50%ba jönnek a jelek, és olyan jelek azok amik EGYÉRTELMŰEK. Kevesebb az elvárásuk, könnyebben irányíthatóak/formálhatóak, később lesznek öregek ha hosszúra nyúlna a dolog, úgy érzem magam egy 14 éves mellett mint egy komplett szuperhős. Ráadásul fiatalítanak lelkileg, a fiatal tini korba meg mindenki szeretne visszamenni.
Nah ezért :D
F20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!