Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett az divat, hogy sok nő 2-5 évvel fiatalabb pasit választ?
Figyelt kérdés
Miért terjedt így el?
Az én időmben még az is zavarta a csajt, ha fél évvel idősebb...
Nemhogy még akár 2-5 évvel... Szerintem ezek a kapcsolatok max. 30 éves kor alatt működhetnek egy ideig.
2023. ápr. 2. 21:08
11/24 anonim válasza:
Előbb tetszik meg, mielőtt még ellenőrizném a személyiét?🤔
Amúgy, ez lenne a normális, mivel a pasik sokkal korábban halnak. Nem tudom miért terjedt el az a marhaság, hogy a papik is a 20 éves csajok után szaladgálnak😂
12/24 anonim válasza:
Mert egy 20 éves lány-nő még nagyon szép, miért, miért.
13/24 anonim válasza:
Soha nem érdekelt a divat. 3,5 évvel fiatalabb a férjem. Egymásba szerettünk ès kész. Kit érdekel hogy fiatalabb...? Minket nem, más véleménye meg hidegen hagy. 13 éve vagyunk együtt. Sehol nem látok ebben problémát.
14/24 anonim válasza:
Nagyobb korkülönbségek is tudnak működni, 2-5 év az meg semmi.
15/24 anonim válasza:
Mert miért ne? Vonzóbbak a fiatalabb pasik.
16/24 anonim válasza:
30felett 2-5év az konkrétan semmi.
Párom 41 én 36vagyok, aki nem tudja, magától nem jön rá semmiből, hiába vagyok 5évvel fiatalabb, én nézek ki idősebbnek.
Megismerkedtünk 10éve megszerettük egymást, és egyáltalán nem szoktunk ezen agyalni, hogy ő idősebb.
36/f
17/24 anonim válasza:
AZ a pár év nem korkülönbség és akármeddig működhet.
18/24 anonim válasza:
A te idődben? Na ne mondd! Nagymamám idősebb, mint nagypapám.
19/24 anonim válasza:
Q6 éves kislányoknál jellemző ezen picsigni, hogy úr isten fél évvel idősebb vagyok, gondolom az volt a "te" időd
20/24 anonim válasza:
Simán én is választanék fiatalabbat ha úgy van. 3-4 év az semmi, és vannak néha a fiatalabbak között sokkal értelmesebbek mint például negyveneseknél, akik között már sok a kiégett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!