Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
64 éves édesapám randizgat egy 33 éves nővel Hogyan tudnám ezt megakadályozni?
Édesapám elvált,de akkor is nagyon zavar,41 éves N vagyok és egy nálam fiatalabb nővel kavar az édesapám.
Azért is félek mert tartok tőle,hogy csak apám pénzére hajt a nő.
Hogyan tudnék ez ellen tenni?
#45! Te is kihasználtad😂
Miért nem mondtad, hogy köszönjük, nekünk nincs szükségünk erre a pénzre, majd megkeressük magunknak?
Mert neki az jar. Ha egy másik fiatal nő örömet okoz apjának az fúj pénzéhes az egész felháborító mert az öregnek az jo.
Ha egyedül lenne az de jó lenne mert vigyazna az örökségre.
Nem egyszerű ?
50. Csak azt felejted el, hogy az átlag nem az amit a kérdező leír. Valamilyen szinten még okés is, hogy legalább anyagilag ott volt.
De gondolj bele, ha eddig nem lett volna pénze és nem támogatta volna őket. Aztán most egy idegen, a kérdezőnél fiatalabb nőt támogat anyagilag, de mondjuk a kérdezőt nem és például nem is törődik velem mert honnan tudod hogy már törődik vele? Ez azért nem vehető meg pénzen.
Arról nem is beszélve, hogy a szülő dolga nem csak az hogy a pénzt adja. A nevelés is, amit az apa így tűnik elmulasztott. Nem szidom a kerdezot, sőt, inkább sajnálom.
Bár nekem az apám egy fillért sosem adott, de az életem része sem volt. Ilyen szinten megértem az aggodalmat.
A papi helyzete két szempontból is kiemelkedő.
1. egy 33 éves nőt gyömöszölhet
2. 64 évesen még képes gyömöszölni
És ezt irigylik tőle többen.
58
És? Nem erre irányult a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!