Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 64 éves édesapám randizgat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

64 éves édesapám randizgat egy 33 éves nővel Hogyan tudnám ezt megakadályozni?

Figyelt kérdés

Édesapám elvált,de akkor is nagyon zavar,41 éves N vagyok és egy nálam fiatalabb nővel kavar az édesapám.

Azért is félek mert tartok tőle,hogy csak apám pénzére hajt a nő.

Hogyan tudnék ez ellen tenni?

2023. márc. 28. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Azzal, amikor megpróbálod megakadályozni, hogy valamelyik családtagod kivel járjon, általában annyit lehet elérni, hogy az illető családtaggal szépen megromlik a viszonyod.
2023. márc. 28. 17:09
 32/83 anonim ***** válasza:
71%

29: pont ezt írtam, más szavakkal, de nem értékelték..

Magamból indulok ki, fiatalon tanultam. Tanulás után munka napi 12-14 óra..

Lett házam, autóm, majd párom. Lett gyerek, itt tartunk, viszem hozom, tényleg, úgy szeretnék 10 éve elmenni 2 napra, gyerek mentesen párommal. De nem lehet hiszen a gyerek. Még ez fog menni 10 évet (lett egy másik gyerek is így jön ki a matek) tehát 20 évig egy nyugodt vacsora, egy nyugodt nyaralás egy wellness nem lehet, előtte 14 évig napi 14 órát dolgoztam hogy ezt majd megtehessem) Tehát eljön az időm a gyerekek kirepülnek, megan az otthonom nincs hitelem, bő 35 év telt el amióta erre a pillanatra várok. Erre nekemesne a lányom hogy gondoljak már egy kicsit rá. Ahamm..

Hadd csajozzon az öreg, az ő pénze. felnevelte a lányát, elvégezte a feladatát, ne legyen már haszon állat, most ő jön, ez a pár év az övé.

2023. márc. 28. 17:11
 33/83 anonim ***** válasza:
65%
Bezzeg ha apád akarna beleszólni, hogy kivel kavarsz... Ugye, hogy ugye.
2023. márc. 28. 17:39
 34/83 anonim ***** válasza:
59%
Itt a pénzről van szó nem a kavarásról.
2023. márc. 28. 17:41
 35/83 anonim válasza:
41%

Féltad az örökséget.

Tudod mi az, hogy irigy picsa?

Minden tiszteletem a Mesteré.

2023. márc. 28. 17:49
 36/83 anonim ***** válasza:
39%

Nem tudsz semmit tenni, az apukád lehet tudja, hogy mizu van mégis benne van önszántából. Ő pénzeli, a nő meg ad neki( szeretetet, törődést, társaságot akár).

Jó biznisz.

2023. márc. 28. 17:55
 37/83 anonim ***** válasza:
63%
34-es - apuka is felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy mit csinál. De amúgy itt csak feltételezgetések vannak, ha jól értem, az még nincs bizonyítva, hogy a 33 éves nő le akarja húzni pénzzel az apukát.
2023. márc. 28. 17:57
 38/83 anonim ***** válasza:
37%
Semmi közöd a szerelmi - nemi - életéhez.
2023. márc. 28. 17:57
 39/83 anonim ***** válasza:
33%

"apám pénzére hajt a nő"

Ugyse tudja magaval vinni a sirba, hadd eljen az oreg....

38F incel

2023. márc. 28. 18:02
 40/83 anonim ***** válasza:
42%
Nyilvánvaló, hogy apád pénzére is hajt, ő így egyben egy csomag. Nem tudsz mit tenni, ő élete, ha 4 évente vált autót akkor valószínűleg nem fél pénzét mutogatni és ennek köszönhetően szerzett barátnőt. Tetszik vagy sem, apádnak erre van szüksége.
2023. márc. 28. 18:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!