Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
64 éves édesapám randizgat egy 33 éves nővel Hogyan tudnám ezt megakadályozni?
Édesapám elvált,de akkor is nagyon zavar,41 éves N vagyok és egy nálam fiatalabb nővel kavar az édesapám.
Azért is félek mert tartok tőle,hogy csak apám pénzére hajt a nő.
Hogyan tudnék ez ellen tenni?
Az a helyzet hogy vannak olyan idősebb férfiak akik pontosan tudják, hogy a pénzükre hajtanak a fiatalabb nők, de nem érdekli őket. Úgy vannak vele hogy megéri neki így is, ha még egyszer az életben fiatalnak érezhetik magukat, hódíthatnak, szexelhetnek, van mellettük egy fiatalabb társ aki életmódjával felpezsdíti az életét. Sok gazdag idős férfi nem sajnálja a pénzt erre, még ha tisztában is van vele hogy elsősorban a pénze miatt vannak vele.
Szerinted Andy Vajna nem tudta? Dehogynem, csak úgy volt vele, hogy élete utolsó éveiben boldog akart lenni, és ez minden pénzt megért neki.
Nem mondom hogy apudnál is ez van, de a döntés az övé, az ő életéről van szó, magánügye hogy mit csinál.
"mert ha egy öreg nő viszi a vagyont az miért jobb neked ?"
Sokkal nagyobb az esély rá, hogy a lányánál fiatalabb nő csak a pénére hajt.
22
Még az is lehet, hogy valamiféle szeretet éreznek ezek a fiatal nők az idős pasas iránt, de ez amolyan atyai szeretet, nem olyan, mint amit egy korához passzoló, helyes pasi iránt éreznek.
Anyám is pont ilyen hülye, mint a te apád.Ilyen felállásban egy semmirekellő cigányt meg a fattyait pénzeli, közben azt képzeli, hogy szereti a pasas, azért van vele.Meg azt képzeli magáról, hogy ő fiatal.
Mondtam is neki, az még egy dolog lenne, ha tudnád, hogy csak a pénzedért van veled, de ennyire buta nem lehetsz vénségedre, hogy komolyan azt képzeled szeret téged ez az ember.És akkor még megsértődik az igazságon.
Semhogy nem lehet rá hatni, elkölti rájuk a pénzét, kiszolgálja őket, épül lefele, állandóan fáradt.
Én megmondtam neki, hogy rám ne számítson, ha már csöves lesz és belebetegszik ebbe a helyzetbe.
Féltékeny vagy mi? :)
Te 64 évesen örülsz ha egy 70 éves öregasszonyt simogathatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!